Obchod About You - chýbajúci štítok s logom na topánke

4. júl 2024

Ahojte , objednala som tenisky Nike a Vans a pri rozbalení nemá ani jeden par štítok s logom na topanke. Je to dôvod na reklamaciu? Tenisky nie su zničené ale vyzerajú , ze ich niekto skúšal. Aku mate skusenosť? Kupujem z inych obchodov a vždy tam logo mam. Diky

andaluzia12
4. júl 2024

osobne si myslím že aboutyou predáva fejky. Neznačkové odevy mi prídu v pohode, ale značkové nie sú kvalitné. Mikiny a tričká Champion sú hneď žmolkavé, taktiež Hollister sú oničom. Topánkam z tohto eshopu sa úplne vyhýbam. Na reklamáciu nového/nenoseného tovaru nemusíš mať dôvod, môžeš ich do 100 dní bezplatne vrátiť.

gejb
4. júl 2024

Mohol ich už mať niekto doma a vrátil ich. Tak ako keď ich vrátiš ty tak ich znova dajú do predaja...

autor
4. júl 2024

Je to sice dosť propagovaný eshop ale take veci by sa nemali stávať. Keď niekto vráti tenisky nech tovar neprezentujú ako novy. Ja som často kupovala tenisky zo sizeeru aj keď to bolo poľske vždy som mala štítok. Baby co robia tejto firme reklamu dostanu tovar v 100%stave a nam bežnym ľuďom pošlu nosene handry tak mi to pride.

jovka
4. júl 2024

Fake na 100% nepredávajú, to ze v súčasnosti klesol štandard kvality a ceny ostali ci su vyssie je vina znaciek , chcu vyssie zárobky..pouzivaju lacnejsie materiály ci výrobne.
@andaluzia12 a k otazke myslim tirz ,ze su jednoduche vrátene , skusane inou zakazickou.