Občasná bolesť po sexe v tehotenstve

9. feb 2021

Ahojte,mam taky problém, som v 15 týždni a vzdy po sexe ( nebyva to často keďže nemam absolútne chut-co môže byť aj príčinou tohto problému).. no proste nemôžem partnera zanedbávať tak ten sex mame.. nie často teraz to bolo po sebe dva dni no ale neskutočne palenie a štípanie mam hned potom v pošve a ked sa idem vycikať to je akoby ma rezali.. ani chodiť sa mi nedá, ono to prejde po čase v ten den ale prečo sa to deje? Nikdy som to nemavala ani pri prvom tehotenstve. Ale v druhom trimestri som uz mavala aj chute, teraz minimálne a mam pocit ze aj ked tu chut mam,tak nezvlhnem,iba minimálne, ťažko do mna vnikne akoby som bola stiahnutá úplne .a to je asi ta príčina prečo to potom bolí? Ci zato môžu nejak hormóny? Chcela by som si to užívať ale toto je katastrofa

zuzanamatova123
9. feb 2021

Ahoj rada ti poradím kudne nápis ipďakujem

pininka1
9. feb 2021

Moze to byt kombinacia, ale ked to stipe a reze moze to byt kludne zapal. V tehotenstve to urcite netreba zanedbat a ist k lekarovi, minimalne by som zavolala.

nikpa
9. feb 2021

Odhadujem zapal pri tom co píšes a v tehu by som sa pri tomto urcite vzdala sexu, partner by to mohol pochopiť kym sa nedas dokopy. Návšteva lekara by nebola od veci.

autor
9. feb 2021

Aj ked medzi tým nemam nijaké svrbenie áni palenie ani nic? Iba po sexe ? Myslíte že zápal? ☹️

pininka1
9. feb 2021

Ano mna to tiez bolelo len ked sa to tam rozdrazdilo. Dalsia vec je ze to mozes citit citlivejsie kedze je tam vsetko viac prekrvene. Treba skusit ist na to pomalsie, viac sa uvolnit a lublikacny gel, ci detsky olej

autor
9. feb 2021

@pininka1 ďakujem krásne, skúsim

werony_n
9. feb 2021

Mala som podobný problém a v mojom prípade to bola infekcia, takže určite by som navštívila gynekológa, nech sa ti nato pozrie, nasadí liečbu a bude po probléme.

autor
9. feb 2021

Ďakujem , idem za týždeň na poradňu tak mu to spomeniem určite

nina004
9. feb 2021

Môže to byť aj tým,že píšeš ,že pri tom poriadne nezvlhneš a neužívaš si to. Mne sa to tiež v na začiatku tehotenstva stávalo. Ale radšej aj spomeň dr,aby vylúčil infekciu.