Ahojte, mám otázku. Na akú tému sa oplatí v dnešnej dobe blogovať. Ja už mám blog ale moc mi to nevyšlo. A občas som ho už aj menila nemôžem prísť na to, aké témy by ľudí zaujali. Môj blog je www.michaelablog.wbl.sk a píšem básne no zistila som že mi až tak nejdú. Rozmýšľam ho zmeniť na blog o varení ale neviem dám aj možno na vaše rady...
Hned v prvom clanku Moje clanky v prvom slove chyba..malo by to mat aj formalnu uroven trosku..
fuha, tiez ti radim nastudovat si ciarky a pridavne mena - mnozne a jednotne cislo -i/y (kazdY clovek, niektorI ludia)
Takže začnem odznova. 🙂 Ešte dobre že sa na to pýtam. Musím viac študovať tú gramatiku. Ale zrovna v tom robím chyby 😒.
Vďaka za správy hoc pravda zabolí ale prijímam to. A budem sa snaží buď si to opraviť alebo to nechám. Veď aj iné záľuby existujú 🙂.
Ak si si nerobis marketing, mozes pisat o hocicom a nepojde to. Mozem ti s nim pomoct je to moja praca.
@h2 jasné ja som práve chcela počuť názory ľudí na to. A písať možno budem len asi dám pozor čo zverejním. Ono by to nemalo mať ani chybu. Sa mi to akosi nedarí ale ťažkú hlavu si s toho nerobím už. 🙂 Už asi viem čo spravím. Tak dám si čas a radšej ešte nad tým popremýšľam. A potom uvidím a túto stránku asi zruším.
Ja napríklad píšem poviedky @terka533, ale píšem si ich sama pre seba. Pre svoju potrebu. Neviem či by to bolo na blog. Proste ide o to, že ma to baví, že sa pri tom uvoľním a práve o ten pocit mi ide. 🙂
ked som kedysi blogovala ja, tak najoblubenejsie moje clanky boli prave o temach, co tu na MK rozhadaju mamicky, resp.rozdelia na dva tabory 😂 pisala som si svoje nazory na urcite temy ohladom zivota, neskor deti.. no a potom som objavila MK a chut blogovat ma uplne presla.. 😂
Idem to vymazať tú stránku. Idem už do práce. Takže odpisovať nebudem. Vďaka moc ahojte.
@terka533 vieš ak nemáš nápady tak nikdy nebudeš kvalitná blogerka a keď použiješ nápady ktoré ti sem napíšeme nebudú tvoje a napríklad ja by som na takú prácu hrdá nebola, skús si pozrieť iné blogy a hľadaj inšpirácie, záleží aj na tebe čo máš rada, na akú vekovú kategóriu sa chceš zamerať, inak sa bloguje pre 50+ a pre teenegerov vo veku od 12 do 17 rokov :D