Notino - skúsenosti

alzbetkacicka
1. dec 2020

Dobry den,mate niekto skusenost s tymto obchodom?ma vela zlych recenzii ze vonavky riedia vodou niektore ale vsetky riedene boli objednane cez net,ma niekto skúsenosť aj s kamennym obchodom?konkretne BA central ,ci tam niekto kupil a mal riedene vodou alebo to len ked si clovek cez net objedna?dakujem a vsetkym pekny dnik

queen_mary
1. dec 2020

Ja v centrali nakupujem pravidelne, aj sampony, parfemy a pod. A teda nemala som s nicim ziadny problem. To si nemoze nikdo dovolit, ze ti do Chloe parfemu daju vodu 😅🤣

anita6666
1. dec 2020

Áno majú šity...

1xenia1
1. dec 2020

Objednavám z internetu a v živote som nemala problém. Voňavky držia niekoľko hodín na oblečení až do vyprania (samoztejme záleží akú vôňu človek kúpi. Nedá sa od EDT očakávať že vydrží to čo EDP) Ako by si si asi mohli dovoliť dolievať tam vodu? Veď flakón od parfumu sa ani nedá poriadne otvoriť. Kebyže predávajú takýto tovar tak by si SOI na nich už dávno posvietila.

queen_mary
1. dec 2020

@anita6666 na to ako si prisla? 😅

marygk
1. dec 2020

Na notine nakupujem pravidelne od vonaviek dámskych aj pánskych cez dekoratívnu kozmetiku, sviečky, bežnú drogériu, čistiace prostriedky... nemala som nikdy problém. Kupujem tam aj darčekové poukážky, a nikdy sa nikto nesťažoval, že by to tam nevedel minúť. Ja som spokojná.

anita6666
1. dec 2020

@1xenia1 parfémy majú nízku koncentráciu než originály od výrobcu,inak by nezarobili...osobná skúsenosť moja je s púdrom.. púder je vyrábaný v Amerike a celkom ťažko sa k nemu dostať v Európe,tak ma celkom pobavilo, keď ho notino malo v ponuke. Zo srandy som to objednala lebo som presne vedela,ako to dopadne. Poslali mi lacnú čínsku napodobeninu,ani len obal sa netváril ako originál...na výrobku bol uvedený výrobca "Made in Italy" 😂 to bola nálepka papierová,tak som to odlepila a pod tým ďalšie prekvapko "Made in China" 😂 čiže nestacil jeden fake ale fake to fake....proste notino pobavilo,peniaze mám samozrejme za tú kktinu späť.

livka283
1. dec 2020

@alzbetkacicka ja som roky spokojná, aj s vôňami, aj s kozmetikou, dokonca majú niektoré lekárenske produkty lacnejšie a sú originál, raz som čosi reklamovala, šlo to bez problémov

queen_mary
1. dec 2020

@anita6666 no way, aby sa oficialne vyrabali fejky. Je to ako so samponmi, pracimi prostreidkami, so vsetkym. Pre kazdy trh kusok ine zlozenie. Napriklad taky loreal profesionel viem, ze v notine maju sampony pre cinsky trh. Kusok ine zlozenie oproti samponom na europsky vlas, ale mne vyhovuje. Fejky sa takto nemozu predavat a ak by si sa aspon trochu tomu rozumela, nenapisala by si, co si napisala 🙂

queen_mary
1. dec 2020

@anita6666 ktory puder? Posli link. Pre zaujimavost.

janinka007
1. dec 2020

všetko v poriadku v internetovych parfumerkach. Ja síce na notino nenakupujem, ale el-nino, parfumcity, kosmetika-zdraví, europarfemy...všetko na 1. Parfémy majú normálnu siláž aj výdrž.

anita6666
1. dec 2020

@queen_mary áno,predávajú fejky A stojím si za tým aj s mojou osobnou skúsenosťouktoru som im dala pekne vyzrat lebo som dopredu vedela,že je nemožné,aby na biednom notine na Slovensku bol tento produkt dostupný,😂 CEle notino je kktina a odporúčam nakupovať inde...v kamenných predajniach fann a pod....
Pre porovnanie pokračujem ďalej.... kerastase šampón na notino 16eur v DM 20...z notina mi masti vlasy hneď na druhý deň,z DM úplne iné vlasy 😂

....

queen_mary
1. dec 2020

@anita6666 a ten puder, to bol teda aky?

alzbetkacicka
autor
1. dec 2020

@anita6666 ano viem ,ale ze ci aj na predajni predavaju sity alebo len online

alzbetkacicka
autor
2. dec 2020

@anita6666 online ste nakupovali alebo na predajni?

alzbetkacicka
autor
2. dec 2020

@marygk na predajni ste nakupovala?

nada847
3. jan 2021

@alzbetkacicka podla mna si nemozu dovolit predavat nekvalitne veci ako ti pisal niekto vyssie. Je to spolocnost, ktora nie je len tu u nas a to podla mna tiez za nieco hovori. Ja nakupujem cez eshop casto a nielen vonavky, ale aj kozmetiku, co pouzivam a problem som nemala doposial.

alzbetkacicka
autor
6. jan 2021

@nada847 kupila som radsej vo fannke nechcela som riskovat

viera27
8. jan 2021

Ano,su to smejdy. Mala som odtial zle skusenosti s vonavkami a aj s dekorativkou. Segry mi nechceli verit,kym aj im neprisiel shit. Niektore vonavky maju ok,ale niektore sa ani nechytaju. u mna to bolo dolce gabbana the one (brala som dokonca dva kusy,ako darcek. No hanbaaaa), u kamosky tusim La vie est belle absolute, u segry Gucci Rush(? tam sa mozem mylit,to si uz fakt nepamatam). Vsetky sme mali tieto vone "nacuchane" a to co prislo tak ani zdaleka. A z dekorativky napr. Lancome Hypnose,co som pouzivala roky. A od nich co prisla,tak hnus a do tyzdna sucha.
Inak dala som na ich stranku recenzie k tym produktom a samozrejme zmizli

alzbetkacicka
autor
9. jan 2021

@viera27 je vela zleho popisane na heureke tak som sa rozhodla tam nekupovat,radsej si priplatim a budem kludna,nemam rada macku vo vreci a v notine to tak asi je podla recenzii,elnino to iste vraj ,takze ja uz len vo fann parfumerii radsej

drzaopica
9. jan 2021

@alzbetkacicka nikdy som nemala problem, ale tiez som pocula take kacice.Porovnala som si vonsvku z duty free shopu z letiska a Notino ziadny rozdiel a kupujem tam pravidelne.Ci eshop ci kamenna predajna ved to je ten isty tovar.Ale kazdy ma slobodnu volu kde nakupi ja predrazeny Fann a predavacky, kamenne predajne podporovat nebudem
To by potom vsetku internerove parfumerie mali fejky, lebo vsetky su o polovice lacnejsie a to niekedy kupujem na heureke, elnino, z Ciech...

viera27
9. jan 2021

@alzbetkacicka tiez tak. A paradoxne ja som ten La vie est belle kupila v znackovej kamennej parfumerke v akcii za rovnaku cenu ako kamoska ten z notina. Ale tak chapem,nie kazdy ma tych euracov tolko,aby si radsej priplatil a ide po lacnejsej variante. Len ma stve,ze osie.aju ludi.

alzbetkacicka
autor
11. jan 2021

@viera27 to aj mna stve a riadne,ze si to vobec dovoluju a este maju kamenne predajnenechapem to,ci len cez net posielaju smejdy alebo sa daju kupit aj v predajni

lubilab
12. feb 2022

@alzbetkacicka N-E-O-D-P-O-R-Ú-Č-A-M!! Objednávala som celkom dvakrát. Prvá bola kozmetika, makeup púder fixator atď... Zle, všetko zlé. Makeup bol z polovice prázdny, púder celý rozbitý, očná linka zaschnutá, ceruzka na pery tupá (určite ju už niekto používal) a "fixator" bola DEZINFEKCIA! Druhý krát som im ešte dala šancu pretože ten adventný kalendár bol všade vypredaný, prišiel úplne roztrhaný, výrobky v nej chýbali okienka boli pootvarane... NIKDY VIAC! Ani nechcú zobrať reklamáciu, všetko som im odfotila, volala a nič

alzbetkacicka
autor
13. feb 2022

@lubilab nekupujem tam,len raz som kupovala ale priamo na predajni a boli to voňavky a boli originál, zle recenzie majú len online nakúpi co som čítala, nakupujem už len vo fann parfumerii pre istotu,ale zaujímalo by ma ci aj na predajni predávajú fejky a mala som len šťastie keď som tam nakúpila alebo na predajni majú všetko originál a keď si niekto objednáva cez eshop tak pošlú fejk,fakt neviem,žiadnu zlu recenziu som nenasla zatiaľ za nákup priamo na predajni,všetky zle recenzie sú len cez eshop

nada847
30. mar 2022

@alzbetkacicka ja zase len cez eshop som objednavala a ani jeden raz som nemala nejaky problem, vone mi prisli take ako som si objednala, v origo baleni ako mam skusenost aj z parfumeriek, z kamennych predajni, cize ja nevidim dovod vyhadzovat vela penazi len tak do luftu, ked si viem dobre aj takto nakupit 🙂

hugoparfum
24. nov 2023

Slabá vôňa...

janinka007
24. nov 2023

@hugoparfum netrep

hugoparfum
27. nov 2023

@janinka007 netrep....takých ako ty tu potrebujem..sa spamätaj