Ahojte mám len takú menšiu otázku, pre tých ktorý často objednávate na Temu. Chcem sa spýtať či vám baliky nesie kuriér alebo vám prídu do boxu? Keďže nevysedavame často doma a nemál by mi kto prebrať balík. Tak má to zaujima. Chcem objednať nejaké veci ale bojím sa že mi zavolá kuriér a ja doma nebudem, nedá sa tam vybrať doručenie do boxu. Ďakujem
@simcucik mne vždy iba do boxu
Mne väčšinou kuriér, naposledy do zasielkovne.
zatial stale cez packetu do najblizsej zasielkovne
mne do boxu 🙂
mne už lezú s tými kuriérmi na nervy.Presne ako spomínaš.Kvôli tomuto som ja prestala objednávať či už ali alebo celkovo tie somarinky z činy lebo to začali takto rozvážať. Volakedy mi to hodila poštárka do schránky domov a bolo vybavené.A títo kuriéri to je pohroma.Tiež nie som hocikedy doma a do roboty ak sa venujem pacientovi to tiež nemôžem prevziať .Dovtedy by mi to x krát dakto ukradol ak by mi to aj nechal pred dverami ambulancie.Plus nie vždy môžem zdvihnúť telefon ak volá že je už na ceste.Zlatá pošta volakedy
Mne sa párkrát stalo, že keď mi to niesol kuriér a nebola som doma, dal to do alzaboxu
@simcucik ahojte a normalne prode objednavka,je to spolahlivy obchod?
@ktochytavzite čo som počula zatiaľ tak prišlo normálne všetko, my sme objednali raz prišlo so boxu a svokra objednáva často raz kuriér-raz box ale nesťažovala sa že by jej to vôbec neprišlo
Mne vždy inak, ale mne to nevadí pretože do boxov chodím takmer denne. Vadí mi akurát to, že mi ich nosia do boxu ktorý je bližšie vzdušnou čiarou, inak je ďaleko a dostanem sa k nemu len obchadzkou cez polovicu sídliska. Druhý mam oveľa bližšie.
@simcucik s temu nie je problém. Ale je vysoko návykový. Každý kto začal objednávať objednáva nonstop. Už sa nezastavis. Majú to veľmi dobre zmenezovane.