Netflix verzus Disney

buba183
19. dec 2022

Prosím vás. Mate skúsenosti čo je lepšie a rozdiel Netflix a Disney

matka1961
19. dec 2022

@buba183 na Disney je viac rozprávok s dabingom. Máme kvôli dcérke. Pre mňa je však ideálny Netflix mám rada filmy/seriály v originály, stále sú tam novinky a ja si tam vždy dačo nájdem🙂

niekto2hy
19. dec 2022

Ešte je Amazon Prime, HBOMax,pribudne Showtime.

elanor
19. dec 2022

@buba183 netflix. Vacsi vyber, teda aspon pre dospelych. Disney je o nicom. Pre decka nejake tie rozpravky, ale tie sme videli vsetky uz inde. Hbo o nicom, vyber slaby. Amazon vyber zalostny az ubohy.

kacena4
19. dec 2022

mali sme oba disney som po mesiaci zrusila nemala som tam co pozerat, na netflixe je vacsi vyber (aspon za mna)

soldi
19. dec 2022

Mam netflix, hbo a sledovani tv. Netflix je nevyhoda pre deti ze malo veci je v dabingu. Takze detom skor hbo a mne netflix

beatrixx1525
20. dec 2022

Máme HBO Max aj Disney. My radi pozeráme rozprávky, priateľ si zas pozerá GoT, na netflixe by nám za to stálo maximálne haunting of hill house a disenchantment, keď sme toto dopozerali zistili sme že nám netflix nechýbalo zapnúť aj mesiac tak sme ho zrušili. Normálnu telku pozeráme len ak ide formula alebo raz za čas zapneme zámenu.

veronika65
20. dec 2022

Máme Disney, HBO aj Netflix 😃 pozeráme na každom niečo, deti najčastejšie Disney (majú tam najviac rozprávok s dabingom) občas HBO (tiež dosť dabovaných) a my najviac Netflix, ale na každom sj nájdeme niečo 😃

aknamorka22
20. dec 2022

Máme Disney, HBO aj Netflix. Nemáme klasické tv programy. Pre deti jednoznačne Disney+, HBO max je pre deti aj dospelých a Netflix skôr pre dospelých. Ale ak deti radi kukaju tv aj v angličtine, kľudne aj Netflix 🙂

alexka89
20. dec 2022

Neviem Disney nemáme a netflix tak sa veľmi málo pozeratelnych veci nájde...teraz najnovšie čo bolo dobré je krv a voda a smrť nás spojí ...už tam nemám veľmi čo kukať ...všetko také čínske sragoriny...alebo černosi v hlavných rolách...ostalo mi tam ešte škola dobrá a zla...máme prepojený účet ...kebyže si to mám sama platiť tak to zruším

niekto2hy
20. dec 2022

Su aj zadarmo,staci VPN a z UK,Australia...

buba183
autor
23. dec 2022

@niekto2hy nie som v tom zbehla

fireman666
24. dec 2022

@buba183 daj si kodi a máš tam všetko...

marca12
24. dec 2022

Vyskusaj na mesiac a uvidis. Nas disney neohurilo. Su tam aj rozpravky aj starsie filmy,serialy. Na netflixe je toho dost,ale ja tomu neviem prist na chut. Vyber filmov ako pre nast rocnych,dost tlacia na mienku ludi a celkovo mi netflixove filmy pripadaju na jedno kopyto. Na sviatky sme si predplatili netflix,hbo a joj plus,po sviatkoch vsetko zrusim a budem zase zit bez tv.

buba183
autor
24. dec 2022

@fireman666 s kde ich zoberiem?

niekto2hy
25. dec 2022

Po spusteni>Koliesko Nastavenie - Navrchu stredne
Settings/Interface
Regional-Slovak
Zmeni sa na slovencinu.
Vratit s5.
System