Poradte prosim nejaky serial, ktory bol pre vas top top. Kludne aj starsie kedze za 2019, 2020 sme uz videli snad vsetko. Mame radi dramu, komedie, thriller, podla skutocnosti. Skor realnejsie vazne temy.
Za mna bol top serial Kalifat, Narcos, Better call Saul, House of cards alebo miniseria The spy alebo oddychovky bez napatia ale zase vtipne ako Lupin alebo Family business.
Svet pod hlavou.
Money heist ak si este nepozerala je super a z tých psychologických ma napadá You, a také vtipno napínave - oddychové je Good Girls. Strasne ale strasne vela mám uz vypozeraných a nenapadaju ma teraz.. Alebo, ak mas naladu na nieco zlozité tak Dark
@engynka nam sa pacil mindhunter, top of the top je pre mna the good wife ale ten stiahli 😭
Ešte ma napadol serial Slasher - je to sice krvavé ale peckový dej - mega dobré
Keď spomínaš Better call Saul, tak predpokladám, že aj Breaking bad ste pozreli, ak nie, tak musí byť 😀 a z takých úplných oddychoviek, pri ktorých človek vypne Brooklyn 99 🙂 a ešte mi napadá z takých menej známych Happy, to je taký trošku bizárny úlet, ale za mňa super 🙂
Za mňa: The Crown (život a panovanie Alžbety II), Ozark (drogový kartel, pranie peňazí a do toho obyč.rodina, napínavé aj vtipné, pútavé) , Outsider (nadprirodzené síce - S.King, ale napínavé), Dead to me (vtipné aj napínavé, super herečky), The Undoing (Kidman, Grant, psycho)...
Vtipne teraz novo pridane workin moms som zhltla 4serie za tyzden. How to get away with murder je dobre scandal je odychove. Bonding je tiez dost vtipne. (SM domina) Grace and Frankie 😍
@andrea78 asi si myslela Bridgerton btw to je od tej istej autorky ako greys anatomy how to get away with murder a scandal Shonda Rimes . Sranda je milionarka robila cele roky pre tv stanicu seriali ( tu stanicu vlastni disney ) a raz jej vedenie odmietlo dat extra vstupenku ( niekolko jej dali zadara) do Disney landu tak sa nasrala a dala vypoved a zalozila si svoju produkcnu spolocnost. Shondaland .🤣
Nas zaujal Lucifer a Černobyl
Space force
Mindhunter, a najväčšia topka za mňa Sense8
Na Crown som pocula chvalospev no Mne sa nedalo dostat cez prvy diel strasna nuda 😅Strasne pomale. A to nemam problem pozerat dokumentarne filmy. Ale tuto asi mi nesadli herci.. Downton Abbey je super.
Lucifer, Bridgerton, La casa de papel, Lupin, Koruna, Pernikovy tatko
Pre mňa cudzinec 2020.. výborná krimi zápletka, navyše Richard armitage je pre mňa veľmi príťažlivý muž.. škoda že uz som nešla žiaden film či seriál v ktorom by sa mu tak hodila rola ako the stranger..
Orange is new black je topka a ešte Behind her eyas je tiež super
The Crown, Unbelievable-podla skut.udalosti, Unorthodox.
@miadi my sme ho s manzelom pozreli cely za 2 tyzdne,strasne nas to chytilo 😃niektore diely nudnejsie,niektore boli fakt super,hlavne tie posledne o Charlesovi a Diane..
El Dragon - genialny a Dark desire
Aj Blacklist je celkom fajn, aj ked teda tie najnovsie casti (pridavaju postupne kazdu nedelu jednu cast, podla toho, ako sa vysiela v USA) uz nie su to, co byvalo... ale prvych 5 serii sa da
Koruna
@simona92101 vies co Keby to bolo na mne by som ich uplne zrušila 😂Ja som skor anarchista ako royalista . Kanada im rocne posiela okolo 50milion $ z nasich dani .. mam pocit ze Australia sa uz davno odstrihla. A my este blbci stale nie. To je taka uzasna suma na podporu zivotneho stylu jednej rodiny co pre ludi urobili asi menej ako Kardashianky 😂Ved aj tie maju svoje charity a im nikto $ zadara nedava . Si to odmakali svojimi implantatmi a reality show.🤣a ich nikto nema rad a neklania sa im. A teraz Meghan a Harry budu mat uz Neviem kolko milionov za reality show na Netflix o ich zivote ..
@engynka Sex Education, Dark Desire 🙂