Netflix - poraďte seriál

engynka
16. mar 2021

Poradte prosim nejaky serial, ktory bol pre vas top top. Kludne aj starsie kedze za 2019, 2020 sme uz videli snad vsetko. Mame radi dramu, komedie, thriller, podla skutocnosti. Skor realnejsie vazne temy.
Za mna bol top serial Kalifat, Narcos, Better call Saul, House of cards alebo miniseria The spy alebo oddychovky bez napatia ale zase vtipne ako Lupin alebo Family business.

domculik
16. mar 2021

@engynka Sex Education, Dark Desire 🙂

zirka
16. mar 2021

Svet pod hlavou.

snazilka_bio_mamka
16. mar 2021

Money heist ak si este nepozerala je super a z tých psychologických ma napadá You, a také vtipno napínave - oddychové je Good Girls. Strasne ale strasne vela mám uz vypozeraných a nenapadaju ma teraz.. Alebo, ak mas naladu na nieco zlozité tak Dark

malicka_mysicka
16. mar 2021

@engynka nam sa pacil mindhunter, top of the top je pre mna the good wife ale ten stiahli 😭

snazilka_bio_mamka
16. mar 2021

Ešte ma napadol serial Slasher - je to sice krvavé ale peckový dej - mega dobré

lindous
16. mar 2021

Keď spomínaš Better call Saul, tak predpokladám, že aj Breaking bad ste pozreli, ak nie, tak musí byť 😀 a z takých úplných oddychoviek, pri ktorých človek vypne Brooklyn 99 🙂 a ešte mi napadá z takých menej známych Happy, to je taký trošku bizárny úlet, ale za mňa super 🙂

andrea78
16. mar 2021

@engynka mne sa pacil napr. serial Marcella, Vi o tebě, Proč? 13krat proto, fajn boli aj polske detektivne serialy - napr Ultrafialovi , Lupin, Crown, Bridgestones, Sorjonen

lenkauh
16. mar 2021

Za mňa: The Crown (život a panovanie Alžbety II), Ozark (drogový kartel, pranie peňazí a do toho obyč.rodina, napínavé aj vtipné, pútavé) , Outsider (nadprirodzené síce - S.King, ale napínavé), Dead to me (vtipné aj napínavé, super herečky), The Undoing (Kidman, Grant, psycho)...

miadi
16. mar 2021

Vtipne teraz novo pridane workin moms som zhltla 4serie za tyzden. How to get away with murder je dobre scandal je odychove. Bonding je tiez dost vtipne. (SM domina) Grace and Frankie 😍

miadi
16. mar 2021

@andrea78 asi si myslela Bridgerton btw to je od tej istej autorky ako greys anatomy how to get away with murder a scandal Shonda Rimes . Sranda je milionarka robila cele roky pre tv stanicu seriali ( tu stanicu vlastni disney ) a raz jej vedenie odmietlo dat extra vstupenku ( niekolko jej dali zadara) do Disney landu tak sa nasrala a dala vypoved a zalozila si svoju produkcnu spolocnost. Shondaland .🤣

andrea78
16. mar 2021

@miadi ano, prepisalo mi to 😊. Je to take nenarocne, ja som davnejsie citala celu tu kompletnu kniznu seriu, tak mna to aj vdaka tomu nejako extra neoslovilo. Ale pozrela som si to a rada 😀 , viem, ze zeny ten serial oblubuju😀

zuzadielko4
16. mar 2021

Nas zaujal Lucifer a Černobyl

evkamotka
16. mar 2021

Space force

1xenia1
16. mar 2021

Mindhunter, a najväčšia topka za mňa Sense8

alex666
16. mar 2021

@engynka The Crown!!! Perfektny serial, bola som na nom zavisla

miadi
16. mar 2021

@andrea78 Mne sa na tom seriali pacili akurat tie kostymi a kulisi vsetko to dobove inak dej je vtipny ale Nie len v dobrom zmysle slova. Je to taky farebny relax . Trochu som bola sklamana Lebo how to get away with murder bolo lepsie od nej. Ale tak je to iny žaner .

miadi
16. mar 2021

Na Crown som pocula chvalospev no Mne sa nedalo dostat cez prvy diel strasna nuda 😅Strasne pomale. A to nemam problem pozerat dokumentarne filmy. Ale tuto asi mi nesadli herci.. Downton Abbey je super.

akcul13
16. mar 2021

Lucifer, Bridgerton, La casa de papel, Lupin, Koruna, Pernikovy tatko

h2
16. mar 2021

@engynka Výborný bol Neortodoxní (Unorthodox), je to miniseriál, má len 4 diely, ale pozreli sme si ho s mužom na jeden šup, nedalo sa od toho odtrhnúť.

jana_eyre_2
16. mar 2021

Pre mňa cudzinec 2020.. výborná krimi zápletka, navyše Richard armitage je pre mňa veľmi príťažlivý muž.. škoda že uz som nešla žiaden film či seriál v ktorom by sa mu tak hodila rola ako the stranger..

https://www.csfd.cz/film/810063-cizinec/prehled/

grace55
16. mar 2021

@engynka odporucam britsky serial Line of Duty. Nasla som tam superne polske kriminalky, the Case, a ine...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lala123
16. mar 2021

Orange is new black je topka a ešte Behind her eyas je tiež super

simona92101
16. mar 2021

The Crown, Unbelievable-podla skut.udalosti, Unorthodox.

simona92101
16. mar 2021

@miadi my sme ho s manzelom pozreli cely za 2 tyzdne,strasne nas to chytilo 😃niektore diely nudnejsie,niektore boli fakt super,hlavne tie posledne o Charlesovi a Diane..

bazarocka30
16. mar 2021

El Dragon - genialny a Dark desire

lubbie
16. mar 2021

@engynka The Last Kingdom - historický, ale perfektný👍

diewcatqoo
16. mar 2021

Aj Blacklist je celkom fajn, aj ked teda tie najnovsie casti (pridavaju postupne kazdu nedelu jednu cast, podla toho, ako sa vysiela v USA) uz nie su to, co byvalo... ale prvych 5 serii sa da

mirpet
16. mar 2021

Koruna

miadi
16. mar 2021

@simona92101 vies co Keby to bolo na mne by som ich uplne zrušila 😂Ja som skor anarchista ako royalista . Kanada im rocne posiela okolo 50milion $ z nasich dani .. mam pocit ze Australia sa uz davno odstrihla. A my este blbci stale nie. To je taka uzasna suma na podporu zivotneho stylu jednej rodiny co pre ludi urobili asi menej ako Kardashianky 😂Ved aj tie maju svoje charity a im nikto $ zadara nedava . Si to odmakali svojimi implantatmi a reality show.🤣a ich nikto nema rad a neklania sa im. A teraz Meghan a Harry budu mat uz Neviem kolko milionov za reality show na Netflix o ich zivote ..