Netflix - najvyšší balíček

13. dec 2022

Ahojte, je tu ešte niekto ako ja, kto by sa "zložil" na netflix účet? Ideálne aby sme boli 3/4 - na najvyšší balíček.
Ak by mal niekto záujem, napíšem mu IP.

petamich
13. dec 2022

Netflix ohlasil, ze od noveho roku uz nebude mozne sharovat ucet s niekym inym ako je tvoj "household", cize sharing medzi viacerymi osobami mimo jednu domacnost uz nebude mozny, ako to chcu technicky spravit neviem ale pripadne by som pockala 🙂

autor
13. dec 2022

@petamich zatiaľ to platí iba pre Čile, Kostariku a Peru. Na Slovensko to predpokladám tak skoro nepríde. Zatiaľ je to iba v štádiu testovania. A ak to bude aj na Slovensku, tak nebudú v skupine 4 ale len 3 a nebude to stáť 4€ na osobu ale 6€.

maatuulka
13. dec 2022

Ahojky, ja sa pridam 🙂

petamich
13. dec 2022

no co ja som citala tak teraz to uz testuju v Amerike, Cile a dalsie krajiny zapoja od 2023 ale zatial neoznamili ktore = mozeme to byt my a nemusime (aj ked my sme asi "mala ryba"), my tiez zdielame s nasimi a teda nie sme jeden household, tak som zvedava 🙂

moonlight1210
13. dec 2022

@petamich no, to som zvedava, lebo nase deti maju takto Netflix sharovany s kamaratmi (dohodli sa cela skupina kamaratov) uz par rokov a kazdy mesiac prispievaju vsetci na ucet toho, co to ma nahlasene, par eurami, aby to mohol platit.

muchotrafka298
13. dec 2022

Oni chystaju viacero takychto veci, dalsia by mala byt reklamy pocas filmov/serialov. Budes si moct vybrat, ci zaplatis viac a reklamy mat nebudes alebo ti nevadia a budes platit menej. Toto testuju uz na americkom trhu v tomto roku.

slavomira236
13. dec 2022

Aká by bola suma mesačne? Počkáme či sa niekto prida

kaktusik007
13. dec 2022

toto ako vazne? ved ten najvyssi stoji iba 12 eur mesacne.... zaklad je tusim za 7. A nie si zavisla na milosti nikoho ineho, ci ti nahodou nezmeni heslo / nevymaze tvoje zariadenie z nastaveni.....

petamich
13. dec 2022

@moonlight1210 hej aj ja 🙂 asi zistili, ze im prilis vela revenue uteka

autor
14. dec 2022

@slavomira236 písala som ti IP

niekto2hy
14. dec 2022

V Turecku stoji Premium 4.73€.

ssegra
14. dec 2022

Ak je to aktuálne pridala by som sa