Ahojte, je tu ešte niekto ako ja, kto by sa "zložil" na netflix účet? Ideálne aby sme boli 3/4 - na najvyšší balíček.
Ak by mal niekto záujem, napíšem mu IP.
@petamich zatiaľ to platí iba pre Čile, Kostariku a Peru. Na Slovensko to predpokladám tak skoro nepríde. Zatiaľ je to iba v štádiu testovania. A ak to bude aj na Slovensku, tak nebudú v skupine 4 ale len 3 a nebude to stáť 4€ na osobu ale 6€.
Ahojky, ja sa pridam 🙂
no co ja som citala tak teraz to uz testuju v Amerike, Cile a dalsie krajiny zapoja od 2023 ale zatial neoznamili ktore = mozeme to byt my a nemusime (aj ked my sme asi "mala ryba"), my tiez zdielame s nasimi a teda nie sme jeden household, tak som zvedava 🙂
@petamich no, to som zvedava, lebo nase deti maju takto Netflix sharovany s kamaratmi (dohodli sa cela skupina kamaratov) uz par rokov a kazdy mesiac prispievaju vsetci na ucet toho, co to ma nahlasene, par eurami, aby to mohol platit.
Oni chystaju viacero takychto veci, dalsia by mala byt reklamy pocas filmov/serialov. Budes si moct vybrat, ci zaplatis viac a reklamy mat nebudes alebo ti nevadia a budes platit menej. Toto testuju uz na americkom trhu v tomto roku.
Aká by bola suma mesačne? Počkáme či sa niekto prida
toto ako vazne? ved ten najvyssi stoji iba 12 eur mesacne.... zaklad je tusim za 7. A nie si zavisla na milosti nikoho ineho, ci ti nahodou nezmeni heslo / nevymaze tvoje zariadenie z nastaveni.....
@moonlight1210 hej aj ja 🙂 asi zistili, ze im prilis vela revenue uteka
@slavomira236 písala som ti IP
V Turecku stoji Premium 4.73€.
Ak je to aktuálne pridala by som sa
Aj ja by som sa pridala napíšte mi IP ďakujem
Netflix ohlasil, ze od noveho roku uz nebude mozne sharovat ucet s niekym inym ako je tvoj "household", cize sharing medzi viacerymi osobami mimo jednu domacnost uz nebude mozny, ako to chcu technicky spravit neviem ale pripadne by som pockala 🙂