Ahojte, vysvetlí mi niekto, ako funguje Netlix? Viem, že sa za neho platí mesačne, suma asi podľa balíka, ktorý si zaplatíte, ale sú tam filmy prevažne s titulkami alebo aj dabing?
my mame Netlix len kratko, ale podla mna je tam toho dost s dabingom, cakala som teda vyrazne menej, podla toho, co vsade citam
My mame netflix ale ja si tam neviem vybrat dako film. Su tam filmy aj z dabingom
My máme aj Netflix aj Disney+ a myslím že Netflix už nestojí za to je tam toho veľmi málo dabovaneho
@autorka ak naozaj chceš väčšinu v dabingu, tak hbo max. Tam je skoro všetko a čo nie je, tak sa dorába a v blízkej dobe bude. My máme aj netflix aj disney ale hbo max a disney sa s netflixom nedajú porovnať, ja ale radšej pozerám v pôvodnom jazyku. 🙂
Neľutujem že mám netflix. Platím 9,99€ mesačne ale veď to je smiešna suma ktorá mi nechýba. Asi mám ten stredný balík. Netflix je hlavne veľmi silný čo sa týka dokumentov a seriálov, ale áno, je tam aj veľa filmov ale podľa mňa sú filmy minulosť a seriály budúcnosť 😄 Je tam toho viacej s titulkami ale zároveň veľmi veľa s dabingom takže nikdy nie je problém si niečo nájsť aj s dabingom. Hlavne to čo produkuje priamo netflix tak to má zaručene český dabing. A stále pridávajú čoraz viacej s dabingom. Aj teraz sledujem seriál Ja som vrah ktorý predtým dabing nemal a už má. Treba si zaplatiť a vyskúšať na mesiac - dva a ono sa to dá kedykoľvek zrušiť. Dá sa pozerať na mobile, na tv, na pc aj na konzolách. Na mobil sa film alebo seriál dá aj stiahnuť za pár sekúnd a pozerať offline čo je skvelé využiť na cestách alebo v mojom prípade aj v práci 😂 úplný zamestnanec mesiaca. Treba vyskúšať, stačí sa tam zaregistrovať, je to prehľadné a ľahké, nie som veľmi šikovná v tomto, som stará škola ale dala som to ľavou zadnou. Ale pokiaľ ide vyložene iba o ten dabing tak čo som sa dočítala tak HBO má toho viacej. Ale nie je podľa mňa tak silný ako netflix no neviem. Ja si chcem predplatiť aj HBO ale až keď víjde seriál The last of us ale to si ešte počkám...
Mali sme netflix par mesiacov a zas si ho ideme predplatit... super je to ze sa neviazes... rozhodnes sa ze prestanes, tak si to stopnes v aplikacii... ak nie, strhnu ti dalsiu platbu a ides dalsi mesiac... vratit sa k zastavenemu netflixu vies kedykolvek...
Netflix ma 3 balicky... my sme mali ten najvacsi, kedze aj dcera si zvlast pozerala nejake veci, a teda vies ho pozerat na viac pristrojoch (pripadne sa dohodnut s kamoskou ze zaplatite na poly a ona bude tiez moct pozerat). Ten najmensi balicek je tusim nie HD a len na jedno zariadenie...
My máme balík od netflixu s ďalšími 3 rodinami a takto platíme mesačne 3 eura. Podľa mňa je tam dosť dabovanych filmov. Ja dosť pozerám aj české komédie, mne sa veľmi páčia.
Inak je to off, ale chýbanie dabingu vadí iba mladšej generácii, minule som sa ospravedlňoval svokrovci, že daný film je len s titulkami, a on, že je na to zvyknutý, keď bol mladý, všetky filmy boli s titulkami, takze mu dabing vôbec nechýbal.
@bolarazjedna ja si nemyslím, že je to o mladej/starej generácií. Ja budem mať 20 rokov a filmy pozerám jedine bez dabingu, pretože chcem autentický zvuk a nie dabing. Skôr je to o tom, že kto nevie po anglicky, tak potrebuje dabing alebo titulky a kto je príliš pohodlnný, tak mu nestačia ani len titulky. Inak v mojom okolí to všetci sledujeme bez dabingu. 🙂
@minenkas @cocolino234 prosim vas pozreli by ste mi ci je v Disney+ serial Zufale manzelky? Strasne by slm si ho chcela pozriet po rokoch ale nevyhovuje mi to pozerat cez Pc online. Dakujem 🙏🏻
@cocolino234 ja som skôr myslela ľudí, ktorí nevedia po anglicky. Keď jazyk ovládaš, tak je jasné, že rád pozrieš film bez dabingu. Ale kto po anglicky nevie, tak bude chcieť dabing/titulky.
S dabingom je tam malo filmov. Ja zvyknem striedat raz mam netflix,potom hbo go a najnovsie disney+.
vies si pozriet na internete ake sufilmy, serialy a aj info o jazykoch.
Inak ja som teda na netflixe ani hbo nemala problem, minimalne ceske titulky su. Aspon myslim.
Ako hbo preslo pod tu novu "znacku", je neprehladny a hrozny podla mna, nemam tam co pozerat. CIze som na netflixe a nelutujem, ja v telke pozerat nic nebudem, akykolvek film a serial s reklamami ponatahovany, to ma nebavi :D Nebyt chlapa a jeho sportovych kanalov, rusim celu kablovku...
skor s titulkami..s dabingom vynimocne ale asi zalezi aky mas balik..ja som mala najnizsi