Nespokojnosť s brmbolec.sk

michaela0203
29. dec 2023

Absolutne neodporucam stranku brmbolec.sk. Tovar zaplateny, po skoro mesiaci ani tovar ani peniaze. Telefon pani Katarina nedviha zamerne , na moje spravy uz neodpisuje. Podavam podnet na Obchodnu inspekciu! Ak je tu niekto ako ja kto sa oklamal , napiste mi . Za pani pojdem aj osobne , byva totiz v Ziline ako aj ja .

egonsk
29. dec 2023

od 2019, kedy vznikli, nedavaju uctovne zavierky, tak asi im celkom ten eshop nefunguje.

karolinakr
29. dec 2023

@michaela0203 inšpekcia je dobra, ale trva jej asi rok, kym sa k tomu dostane, daj si radšej policiu a pravnika

michaela0203
autor
2. jan 2024

@karolinakr na policiu treba aby bola presiahnuta suma tusim 266 eur ci kolko inac to riesit nebudu. Ak sa najde este niekto a suma sa zozbiera tak to na policiu dam

karolinakr
2. jan 2024

@michaela0203 teraz idu tu sumu zvyšiť na 700eur čosi pisali v novinach

michaela0203
autor
5. jan 2024

@michaela0203 pani peniaze poslala

luho82
12. júl 2024

Rovnako, zial Brmbolec uz neodporucam. Nevratene peniaze za vrateny tovar. Predavajuca nekomunikuje, hoci este ohladom vratenia tovaru komunikovala, volali sme spolu. Zdala sa ustretova a ochotna. Pred par rokmi som s nimi nemala ziaden problem, teraz zial ano. Zrejme peniaze za vrateny tovar uz neuvidim, nastastie neslo o velku sumu. Ale aj tak zamrzi.