Absolutne neodporucam stranku brmbolec.sk. Tovar zaplateny, po skoro mesiaci ani tovar ani peniaze. Telefon pani Katarina nedviha zamerne , na moje spravy uz neodpisuje. Podavam podnet na Obchodnu inspekciu! Ak je tu niekto ako ja kto sa oklamal , napiste mi . Za pani pojdem aj osobne , byva totiz v Ziline ako aj ja .
@michaela0203 inšpekcia je dobra, ale trva jej asi rok, kym sa k tomu dostane, daj si radšej policiu a pravnika
@karolinakr na policiu treba aby bola presiahnuta suma tusim 266 eur ci kolko inac to riesit nebudu. Ak sa najde este niekto a suma sa zozbiera tak to na policiu dam
@michaela0203 teraz idu tu sumu zvyšiť na 700eur čosi pisali v novinach
@michaela0203 pani peniaze poslala
Rovnako, zial Brmbolec uz neodporucam. Nevratene peniaze za vrateny tovar. Predavajuca nekomunikuje, hoci este ohladom vratenia tovaru komunikovala, volali sme spolu. Zdala sa ustretova a ochotna. Pred par rokmi som s nimi nemala ziaden problem, teraz zial ano. Zrejme peniaze za vrateny tovar uz neuvidim, nastastie neslo o velku sumu. Ale aj tak zamrzi.
od 2019, kedy vznikli, nedavaju uctovne zavierky, tak asi im celkom ten eshop nefunguje.