Neprišla mi zásielka

lllll_1118
20. júl 2020

Dobrý deň potrebovala by som poradiť. 30 júna som napísala babe co niečo predáva ze ci by mi balík stihol prísť do 9.7 napísala ze áno. Tak som jej zaplatila prevodom pretože inak to u nej nešlo. Na profile ma aj par recenzií. No lenže keď to ani do 10.7 neprišlo tak som jej napísala ze mi nič nedošlo ci by mi poslala podacie číslo a ona mi napísala ze na mňa zabudla ze to pôjde poslať... No. Tak potom to vraj 14.7 poslala. Čakám už skoro týždeň a balík nikde tak som jej pred 2 dňami napísala ci by mi poslala podacie číslo. Lenže ona mi poslala číslo typu eph a za tým čísla. Nikde to neviem najst. Keď to zadám do pošty nič mi nenájde. Dievča odpisuje po niekoľkých hodinách aj keď vidím ze je online. Keď som jej napísala ze ci to nevie pozrieť ona lebo to bolo podané elektronicky napísala ze neviem ze skúsi to ale ze tiež jej to nejde vyhľadať. Prešli 2 dní a dievča mi nič neodpísalo. Mam taky pocit ze ma podviedla. A tým pádom som prišla o 10 eur. Cítim sa už ako úplný idiot lebo stále jej píšem že mi nič nedošlo a ona sa furt nejak vyhovára alebo neodopise. Co mam robiť? Už nemám trpezlivosť. Bol to darček pre mamu a je 20 júl a nič. Objednávala som to 2.7....

fokuska
20. júl 2020

@lllll_1118 Nech si na tom EPH pozrie podacie cislo - alebo nech ti posle stiahnuty cely EPH a ty si tam to cislo pozries. V pripade, ze to naozaj podala, tak uvidis kde sa zasielka nachadza.

senan
20. júl 2020

@lllll_1118 vyzera to tak, ze si natrafila na podvodnicku ☹

ella_price
20. júl 2020

Veru, toto vyzerá na hnusný podvod :( Pokiaľ bola zásielka podávaná cez EPH, tak musí mať aj číslo. Evidentne ti dala vymyslené číslo a tým, že neodpovedá len potvrdzuje to, že sa jedná o podvod 😕 V takomto prípade sa nedá robiť už asi nič. Neviem či banka dokáže riešiť storno prevodu po tak dlhej dobe a v sume 10 EUR.

janage
20. júl 2020

Ahoj stranka posty v sekcii sledovanie zasielok tebe ak zadas cislo zasielky z EPH nevyhodi nic. Moja skusenost. Mne nakoniec dosla. Skus sa obratit priamo na postu mailom, telefonicky co ti podla cisla povedia, ci cislo existuje pripadne kde si overis.

janage
20. júl 2020

Len zdorazni, ze nejde o klasicke podacie cislo ale o cislo z EPH

eliska13
20. júl 2020

@janage dnes som tak hladala tiež sa mi prvý x stalo, že som nenašla na stránke a na pošte bola

simca06022011
20. júl 2020

@lllll_1118 nemohlo sa stat, ze si nedostala oznamenie o ulozeni zasielky? Ak to 14.7. poslala tak to musi na poste byt... a ona to cislo najde, otvori EPH co jej prislo alebo to vyhlada v online systeme, a tam je podacie cislo napisane. Nech ti to napise, ak nenapise.. opytaj sa na poste podla EPH to najdu.

zuzkaa1991
20. júl 2020

@lllll_1118
Keby ste poprosili na poste kde maju menej ludi da sa vyhladat podla mna aj cez.cislo eph ale.len na poste v ich systeme... robila som pred materskou tam takze mozno sa zmenili veci mozno nie za nic nedate....alebo nech vam posle cele eph co dosla druhe na email jej alebo podacie cislo ak sa vyhovára bohužiaľ podvodnicka kedzw urcite.email musela dostať

lllll_1118
autor
21. júl 2020

Ďakujem všetkým za tipy, našťastie dnes ráno prišiel balík😅ale po 2 týždňoch som si myslela ze už naozaj nedôjde