Ahojte ,
Stalo sa Vám niekedy ,že Vám balík so Sheinu neprišiel ?
Svokra objednala balík cca pred mesiacom a pol a stále nič. Ja som urobila objednávku 13teho do 18toho som dostávala upozornenia kde sa balík nachádza a od toho 18toho sa už balík nepohol. Neobjednavala som prvý krát , balík mi vždy prišiel v termíne a bez problémov . No teraz mám menšie obavy za objednávku som platila 50€ máte niekto podobne skúsenosti ? Alebo mi neviete niekto poradiť ako sledovať zásielku ?
Vopred ďakujem za odpovede ♥️
@stellarstar a ako im mám napísať ? Nájdem niekde e-mail ?
@abcdefgahc na apke na tvojej strane hore v P rohu je sluchátko a tam klikni
A ojednavala z originál shein cez apku, alebo cez podvodné stránky na instagrame ktoré sa tvária že si shein a majú veľké výpredaje? Veď musí mať sledovanie zásielky a aj email
Objednávala som 9.1. A dnes prišiel, všetko super
@abcdefgahc baliky zo sheinu teraz už meškajú, pretoze v marci 2024 sa shein zatvára
@vladkalattova coo? To odkiaľ máš? Vôbec o tom neviem
@bejbypd ja objednala 12.1 a stále nic mi neprislo :/
@vladkalattova hľadám na nete ale nemôžem nič nájsť jedine že zatvárajú v DE mas nejaký link ?
Inak u mňa rýchlo šlo 17.1 som obj a 27.1 som mala doma balik
@vladkalattova ??
@vladkalattova nejak si ticho?
Objednavala som 16.1. A stále mi balik neprišiel.
Podľa sledovania bol par dni bez pohnutia v medzinárodnom Depe v Budapešti.. na včerajší deň mi ukazuje balik úspešne doručený. Ja balik nemám a nikto mi ani nevolal. Som zvedavá ako to dopadne
Dobrý deň, mne sa deje toto isté. Objednala som 19.1. V tej deň aj odoslali a teraz už od 30.1. mi píše že úspešne doručené v Nemzetközi depo (asi Medzinarodny sklad) tak neviem… este sa mi to nikdy nestalo a to som odtial objednaval často, naposledy 7.1. Som objednala a to bolo všetko v poriadku 17.1. Som už mala balik doma, deň vopred prišiel mail od kuriera a na druhy deň volal že pride, všetko ok. Ale z tejto objednavky mam obavy lebo bola za väčšiu sumu…
@viktoriaxch tak aktualizácia, naobed som sa posťažovala a za hodinu mi volal kurier a prišiel mi balik . Ale žiaden mail neprišiel o doručení.
@viktoriaxch dobry den, teraz toto iste riesim, chcem sa spytat kde ste sa “stazovali”? Ja som pisala na shein stranku, kde maju na odpoved 24 hodin a ci vobec to aj uvidia tu spravu a budu na to reagovat
@maria600 neprišiel vôbec
@viktoriaxch dobry den prosim vas kde ste sa stazovali ? Teraz riesim to iste balik vzdy prisiel do 5-7 dni a potrebujem ho na zajtra a tiez mi pise Nemzetközi depo
@abcdefgahc ja som mala toto na vianoce lebo mali toho veľa. Ale balík napokon prišiel aj keď s omeškaním. Minulý týždeň som obj zas 1 balík príde zajtra a ďalší je už tiež na letisku. Napíš im