Nepribúdajú mi sledovatelia na Instagrame. Kde robím chybu?

jaruska222
28. mar 2024

Dobrý deň
môžete mi poradit ? na insta mám reels veľa prehrani cez 8tisic ale sledovatelia vôbec nerastú ? kde robim chybu

majka_m95
28. mar 2024

@jaruska222 povedz na konci vetu “daj follow” a ľudia to urobia 🙂

matullienka
28. mar 2024

Úprimne ja tiež nedám follow na každého komu pozriem video. To už vy naozaj muselo byť tých videí viac čo by ma zaujali. Nikde nie je napísané, že keď si to niekto pozrie, že sa mu to aj páči

lenkakravcova
28. mar 2024

@jaruska222 Daj link, pozriem(e) 🙂

mell27
28. mar 2024

@jaruska222 pošli link, dám ti follow 😃

tundra
28. mar 2024

Nemam Instagram,prisiel som o nieco?🤣🤣🤣

dskjhfdlkdjhl
28. mar 2024

@jaruska222 Budes mat krajsi zivot, ked Ti pribudnu sledovatelia?

lakebabe
28. mar 2024

@dskjhfdlkdjhl ono pre tých co sa tomu venuju znamená viac followerov väčšia možnosť spolupráci a finančného zárobku

atinkaa
28. mar 2024

@jaruska222 asi je to nudne, obycajne, uz to tam je v x variaciach, si tam dost oblecena - mozno aj dost zle oblecena, ja ti neviem. Ja ked vidim, co su ochotni ludia sledovat, tak z pohladu dusevneho zdravia bud rada, lebo to znamena, ze si uplne normalna a je tazke sa prebojovat normalnostou niekam k milion follows - staci pozriet co tvori “spicku” v akejkolvek oblasti je to skor patologia, nieco co sa echt vymyka norme a ano medzi tym vsetkym absurdnym je aj par veci, ktore sa vymyka presne tym, ze je to cimsi wow. No kedze byt wow je narocne, chce to nejaku zrucnost - danost, tak vsetci ti obyc vedia zaujat uz len mierou divnosti - lebo to ide lahsie, staci nemat zabrany, sebauctu a podobne. A tym divnom vsade okolo sa z neho stane zrazu cosi co je vporiadku a norma a tak sa nam postupne stalo, ze to kopa ludi uz ani nevnima… a teda ak si zacala len teraz tak medzi tym vsetkym divnom musis ponuknut viac, inak nebude dovod ta sledovat. Lebo ak by to bolo nieco v com si wow, tak by si sa nepytala🙊🙈

dskjhfdlkdjhl
28. mar 2024

@lakebabe no, mozno by lepsie urobili, keby zili v realite a zarabali na tom, co vedia😉 Ak teda vobec nieco vedia😉

lakebabe
28. mar 2024

@dskjhfdlkdjhl poznám par báb co si tým vedia veľmi slušne privyrobiť popri normálnych príjmoch preto to veľa ľudí láka, ze v tom vidia vidinu zárobku

hikem
Odpoveď bola odstránená
Zobraz