Ahojte viete mi poradiť niekto ?
Chcem sa na Pc prihlásiť na FB, ale nepamätám heslo. Dá sa dať resetovat, ale e-mail adresa už nejestvuje ( stará azetova). Som prihlásená len na mobile. Mám niekde napísať ?
@nicollette332 chce len na mailovú adresu poslať.
Fakt by som chcela vedieť čo vedie ľudí k tomu mať neaktuálne údaje a potom stresovať...
@malavevericka keď si prihlásená na mobile tak skus či ti nepôjde pridať ďalší email bez zadania hesla.
Inak ti ostáva len spomenúť si
@malavevericka vedď keď si prihlásená v mobile messenger : tak daj nastavenia - heslo a zabezpecenie je to na spodku - znova heslo a zabezpecenie a zmenis si heslo a tam si v nastaveni mozes zadat aj iny email
@valentinaaa5985 veď heslo nepamätám tak ako môžem zadať nové bez starého
@malavevericka Toto by z princípu nemalo ísť nijako. Inak by ktokoľvek mohol prevziať cudzí účet.
@malavevericka keď môže komentovať niekto kto mi poradí, alebo cez centrum podpory to skúsil a neprišiel o celý FB. A áno, písala som aj do azetu, ale neobnovia mi mail :/
Ak ho máš v mobile uložené (prihlasuje sa automaticky), tak choď do správy g-mail konta a tam nájdeš všetky heslá, ktoré si si dala zapamätať. Už som to riešila pri viacerých aplikáciách, keď som sa potrebovala prihlásiť na cudzom zariadení.
haha, co by som ja za to dala 😀 pokojne by sa ten facebook mohol aj zrusit. 🙂 a vlastne fungujem uz dlho bez neho, vyuzivam len messenger obcas.
@malavevericka v telefone nie si prihlasena tam som myslela že zmenis a potom sa prihlasis aj v pocitaci
@valentinaaa5985 len ono chce súčasne heslo prv
@malavevericka ja mám ten istý problém. Od marca sa nedokážem prihlásiť. Presne registrácia na azet email, ktorý ne neaktivny vyše 10r. Tiež som kontaktovala Azet, žiaľ nemôžu ho obnoviť. Skúšala som hesla, nič nesedí. Najhoršie že tam mám foto. Ak nájdete aspoň možnosť kde účet zrušiť. Napíšte, budem Vám vďačná. Nepomohlo ani nahlásiť účet cez manžela, prišla odpoveď že môj účet neporušuje žiadne pravidlá
@janulka88 a skúšali ste cez to centrum pomoci ? Tam je že ak neviem mail.
Ešte poskusam možno deň dva heslo a potom asi pôjdem tou cestou.
@malavevericka založ si rovnaký mail na azete ako si mala. Potom ti tam príde heslo. Ak nebude obsadený, malo by to fungovať.
@skusihu písala som na azet. Vraj sa nedá nanovo a skúšala som to a je obsadený.
Podľa mňa pokiaľ ho nevedia obnoviť tak prečo ho nemôžem použiť znova. Nechápem
@malavevericka obnoviť ho nevedia, všetky staré mailové adresy pomazali. To je smola, že ho už niekto používa. Potom asi maily na obnovu hesla chodia nemu.
@malavevericka skúšala som všetko možné, cez to centrum pomoci som na nikam nedopracoval. Stále ma to dáva na mobilné číslo alebo email. Žiaľ číslo som tam nemala a email je neaktivny. Napadlo ma kontaktovať priamo metu ale nemám šajnu ako a na koho sa obrátiť
Keď si prihlásená v mobile vieš si pozrieť heslo a potom si zmeň mail a daj aj druhé overenie na mobil.
@januska12323 ako pozriem heslo ?
@malavevericka ,,Som prihlásená len na mobile." Je to pravda,alebo nie?
@malavevericka ak si pri zadávaní hesla použila funkciu,že si to google zapamätá,tak v účte google nájdeš všetky heslá
@niekto2hy ???
@rozculena ďakujem za radu🙂. Skúšala som všetko pozerať. Nie je to tam
@malavevericka a nemáš FB prepojený s IG? lebo sa dá potom do fb prihlásiť cez ig,aspon by sa malo dať🙄
@rozculena ja mám insta a FB to isté heslo. Prihlásená som na mobile FB, mess a insta. Všade to isté heslo.
Ale chcem cez.pc niečo nahrať a neviem heslo. Neviem poslať si na mail lebo už ho azet zrušil.
Ďakujem za rady🙂. Skúsim zajtra ďalších milión hesiel
@malavevericka tak potom nevieš heslo ani do ig,mess?
a nejake overenie cez telefonne cislo?