Ahojte mamičky chcem sa vás opýtať shein príde naozaj alebo nie kamoška ho chváli aj ostatný no raz som čítala že to nepríde chcem si spraviť nákup za 50€cca aby som sa neoklamala a j som čítala že je to falošnr tak ako to je ďakujem za každú odpoveď
Tak je to podobné ako aliexpress
@klarissa25 ďakujem a prídu všetky veci alebo nie teraz som čítala že niake veci neprišli až by sa to stalo tak to pošlú ak máte skúsenosti tak by som bola rada keby ste mi napísali ďakujem 😃
dcera si objednava z tade veci, asi 3 objednavky sme robili a vsekto v pohode, prislo vsetko ako malo
inak predpokladam, ze keby neprislo vsetko, da sa to normalne vyreklamovat
@simca06022011 okej ďakujem
Treba si pozerat recenzie, niekedy na foto vyrobok vyzera ok, ale v recenziach vidis, ze nie je tak kvalitny - kazdopadne v popise produktu je aj zlozenie materialove, a to uz si si na istom, co kupujes. Najneskor do dvoch tyzdnov balik kurierom doma.
Dcera si tam pokupila niekolko siat, tie aj podla recenzii boli pekne a aj v skutocnosti su. A ja tam rada nakupujem hand made material - pride mi to trochu rychlejsie a aj spolahlivejsie ako Aliexpress, ale musis tiez dobre pozerat popis - rozmery vyrobkov a tak, lebo tak urobia foto, ze cakas papier A4 a pride ti taky ako slovnicek 🙂 Ak si pozries popis, tam to je vzdy uvedene. Cize je len na ludoch, ze naletia foto a poriadne necitaju popis.
objednavam z tade, z casu na cas, zakazdym mi vsetko prislo a aj celkom rychlo, cize myslim si, ze sa vobec nemas coho bat 🙂
Objednávala som 2krat. Obidva razy prišlo do týždňa. Rovnako aj Temu.eu