Ahojte, za posledny rok sa mi uz 5x stalo ze vobec neodpisuju ak prejavim zaujem o danu vec, pricom inzerat je aktivny, alebo dostanem odpoved, ze sa mi ozve na dalsi den. Zacina ma to stvat. Stava sa to aj vam? Pisete taky cas negativne recenzie?
negatívne recenzie za toto?? 😂
Niektorí ľudia chodia na MK napríklad iba cez víkend alebo len raz za týždeň. Toto nie je dôvod na negatívne hodnotenie.
Obchod neprebehol takze za to sa negativne nedavaju
Stava sa bežne, vypyta foto a miery navyse, cislo uctu, pošle adresu a viac ani bu ani mu. A takych tu je rad radom.... hodnotenia nedavam lebo ti buchne naspat negativne.... Uz tu mam inzeraty nahodene len tak keby nahodou... predavam na inom bazari (na pismeno V) ktory sa tu nesmie spomenut lebo zmazu komentar. Tam sa sice najdu tiez jednobunkovce, ale ked mi lezu na nervy tak mozem bloknut.
@jaond19 ona to myslela opacne, ona je zaujemca, pise predajcom 🙂
@autorka, no mne sa stalo tiez som som prejavila zaujem a nikto sa mi ani na treti ohlas neohlasil...mozno po pol roku...proste zabundnem a idem dalej, poviem si ze na MK nechodi...ale napr. i ja som spravila potencialnym kupujucim daco podobne - i ked dve rozne verzie. Ked sa len dakto ozve jednoslovne a ja mam v pokynoch presne napisane ze o vymenu nemam zaujem sa ani neobtazujem odpovedat - evidentne necitala co tam mam napisane, ale stalo sa mi ze som nestihla odpovedat ani na treti den - to som potom odpovedala, no ona uz mala kupenu vec inde.
Proste stava sa i jedna vec i druha. Ak nie je zaujemca zdrzi tak ja napr. vzdy odpoviem i ked v poslednej dobe mam toho vela a moze sa stat ze sa ozvem az na treti den.
@tanyan problem je ze vidim novu aktivitu a na svoje spravy nedostanem bu ani ba
lebo zabudne... :D kedysi som mala MK bazar v kuse otvoreny a stacilo ze dieta sa mi hralo z mt a oznacilo to ako precitane a ja som ani nevedela.. ze niekto pisal. A teraz sa mi stane, ze precitam niekde v pochode/mesto atd a ze odpisem z domu (odmeriam a tam a potom napisem) a zabudnem na to a osvieti ma neskor... Ja pre tento pripad napisane ale, ze mi maju pisat znovu ak neodpisujem.
Popravde bazar tu ide velmi slabo po case a nebavi to cloveka a je to take cele zdlhave, a pri tolkych povinnostiach clovek zabudne
A potom je tu kopa ludi, co tu nie su... a nemaju upotzornenia, nevedia ze niekto pisal... ale to je ina tema, kedze pises, ze vidis aktivitu danej predavajucej.
oo a napr uplne uz ignorujem hlupe otazky a ziadosti o vymenu. Posledne som si s jendou pani niekolko dni odpisovala hore dole a vypadlo z nej, ze ona sa chcela len porozpravat, lebo o kupu nema zaujem, ale velmi sa jej to paci... tak dakujem pekne :DD chcela pomerat, popisat vec a tak :D som myslela, ze sa mi sniva...
Stáva sa mi to, síce ma to štve , ale negatívne recenzie za to nepíšem.