Neobjednávajte z bonky.sk

fanni2007
10. okt 2022

Nikdy odtial nic NEOBJEDNAJTE! Je to podvod ❗️❗️❗️Prosím dávat pozor! Ja som objednala pre dcéru korzet, stále prichádza správa od Nina z bonky❗️, ze som to nezaplatila! a mám to zaplatit inak je uz tovar priipraveny na odoslanie❗️ Zaplatila som hned ako som tovar objednala! Potom som zacala hladat na internete bonky.sk, a písu aj iny , ze je to podvod. Tak som im poslala 27eur.😡 a nemám ani peniaze ani tovar😡

janai1
10. okt 2022

Prečo najprv zaplatíš a potom si hľadáš recenzie? 😀

bessie12
10. okt 2022

@fanni2007 kedysi som chcela z toho ehopu si objednat zopar veci, ale po precitani recenzii som si to radsej rozmyslela. Uz je tu zopar diskusii na tuto temu. Nabuduce si precitaj recenzie daneho obchodu predtym ako z tamad nieco objednas.

maranco
10. okt 2022

27€ je poplatok za školenie, ako si nabudúce overovať obchody
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...

lesana25
10. okt 2022

Tak ty zadávaš svoje údaje z karty na pochybných stránkach ale my si máme dávať pozor 😅
Kazdy človek so zdravým sedliackym rozumom vie, co sú tieto “eshopy” zač

janetinka27
10. okt 2022

@fanni2007 ja som si odtial tiez objednala, asi pred rokom. zasielka prisla o par mesiacov, uz som na objednavku aj zabudla. v zasielke vsetko ok.az nedavno som zachytila upozornenie na tuto stranku.

retep00
10. okt 2022

My sme si raz z Bonky objednali tovar v hodnote 60€, ktorý síce dorazil ale až o 3 mesiace neskôr a v katastrofálnej kvalite a zlých veľkostiach... A vôbec sa tie veci ani nepodobali tým na fotkách... Nikdy viac.

zuzinabila
10. okt 2022

@fanni2007 ja som objednala leginy za 10 Eur, nastastie intuitivne som neplatila kartou, ale prevodom na ucet. chodili mi maily, ze nevedia sparovat objednavku s platbou a ze mam poslat doklad o transakcii, na co som namietala, ze tym padom to chcem stornovat a ziadam peniaze spat na ucet. nastastie, do par dni mi peniaze vratili..bolo to tak mesiac dozadu.

hlubik
10. okt 2022

@fanni2007 ja tak isto. 365 dni maju poistene dodanie

nikha2809
10. okt 2022

Akože ja neviem ženy, ja hneď ako som videla foto bolo mi jasné že je to čisté Ali, takisto aj Suprisimo a pod...

mandzula
10. okt 2022

@lesana25 mnohe mozno nevedia, nevidim teda dovod, aby na to autorka neupozornila, mozno tym niekomu pomoze.

magdalenal
11. okt 2022

sestra tak tiež objednala,ale cez žiadosti jej vrátili sumu naspäť. Ak ti pomôže - na ich stránke v zmluvných podmienkach majú, že údaje neposielajú tretej strane, no na faktúru k úhrade jej prišli iné údaje ako má bonky na stránke, tak to spísala a poslala na ŠOI-ku, potom to s nim spísala a poslala svojej banke a sumu jej vrátili v plnej výške.
bola to síce vyššia suma, ale podarilo sa, skús, možno vyjde aj tebe

puzzle.vierka
22. nov 2022

@magdalenal ahoj vieš mi prosím ťa pozrieť aké tam boli rozdielne údaje...mne faktúra neprišla iba podklad k platbe....riešim to cez SOI a aj banku ale nechcú spolupracovať. Ďakujem.

magdalenal
23. nov 2022

@puzzle.vierka opytam sa sestry a ked bude pamatat, napisem ti. Riesila to takto pred rokom

katka1389
23. nov 2022

@fanni2007 to je nieco ako ali ,strasne vela je takýchto stránok ....Už ani nevies kde mozes objednat ,ja som objednala uz ani neviem s akej to bolo plavky za 27€ a prisli za pol roka aj velkost mensia tak mam co robit aby som sa zmestila do nich 😆.V Ali aspon po limite vrátia peniaze tu neviem ako to chodi....

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
puzzle.vierka
23. nov 2022

@magdalenal ďakujem...ja budem hľadať a pýtať FA.

niki11223344
15. dec 2022

@ywett007 tak xial mne by sa to oplatilo aj za poplatok banke. Len som si az teraz precitala ich obchodne podmienky ked sa to tak da nazvat a nwm ci by ich nevymahali kedze sa zavazujem sumu uhadit. Na druhej stranesi oponuju obchodne podmienky a to co ,,garantuju,, na webe..ze 100 dni na vratienie nad ramec 14 dni zakonnych a podobne. Ale ked ony mozu odrbavat nemozem aj ja ze si cez banku stiahnem peniaze spat?

gertrudaosem
15. dec 2022

@fanni2007 na bonky je aj reklama v tv na nejakej českej tv

gertrudaosem
15. dec 2022

@miriam11 prišli mu o pol roka, všetko dobre dopadlo???????

niki11223344
15. dec 2022

@puzzle.vierka presne tak mam iba cislo objednavky, žiadnu faktúru. A to mi pride divne. Pytala som sa kamosky a ze ked sa objednava z Aliexpressu tak faktúru zaslu..a tu.. asi nic. Preto nwm ci to nie je aj nejaky danovy unik alebo co

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patrik1976
27. dec 2023

@fanni2007 dobrý deň. Ja som tak zaplatila tiež tovar a čakala som nan 5 mesiacov a to sa stále vihovarala pani co mi odpisoval na mail ze tovar môže aj 180 dní trvať kým príde a ja jej ze to už dlho trvá a teraz mi to po 5 mesiacoch prišlo. A ešte chcú odomna aby som zaplatila clo. Ktoré som neuhradíla lebo neviem začo to pýtajú a ešte aj prečo pýtajú keď na stránok o clo není nič napísané.

janai1
27. dec 2023

@patrik1976 a čo si čakal keď to objednávaš z Číny? Aj za balíky z ali sa platí clo ak nie je zahrnuté v cene