Idem sa s Vami podeliť o moju negatívnu skúsenost, lebo aj týmto spôsobom môžem pomôcť, aby neoklamali ďalších ľudí. Nenakupujte cez stránku bune.sk a nokaut.sk, je to podvod. Ja som za objednaný tovar zaplatila vopred a tovar mi nedodali a nedá sa s nimi skontaktovať, takže ani peniaze nevrátia. Ak mate s nimi podobnú skúsenosť napíšete mi prosím spravu, dakujem.
@liz_lemon mojej znamej tak vo vubke vratili platbu
@erikavav vdaka za upozornenie
Uz len tie nazvy tych stranok moc doveryhodne teda nevyznievaju
dakujem za upozornenie.
@nataly_bencova ved preto sa oplati platit kartou
@leusik123 ahoj, aj ja som to objednala cez bune a potom neskor som našla, ze si založili aj ďalšiu stránku. Tiež som požiadala banku, aby to vyžiadali späť a asi poplatok záleží od banky mňa to stalo 10 eur. Napriek tomu, nie je iste, ci vrátia späť, ak nie budem kontaktovať políciu, lenže vraj do 300 eur to nie je trestný čin. Avšak, myslím si, ze keby viac ludi na neho podalo trestné oznámenie, tak čiatka bude vyššia a možno sa to bude dat riešiť. Ja som mala objednávku za 74,80 eur ☹️
@erikavav no a presne pre toto si ja vzdy preverujem nezname eshopy cez obchodny register a finstat. Oba eshopy maju rovnakeho majitela - spolocnost Avalena, ktora vznikla ani nie pred mesiacom 25.11.2021. Takze uz len z tohto dovodu by som ja od nich urcote neobjednavala... Pri novych eshopoch treba pozerat ci maju riadne kontaktne udaje, adresu, ico a pripadne dic a to si nasledne overit na obchodnom registri a finstate. Je to sice na zaciatok vela prace ale aj vdaka tomuto zom zatial nikdy o ziadne peniaze neprisla...
@erikavav este ma napadlo, ze mozno dat podnet na SOI ak maju sidlo v ramci SR mali by ich riesit.
My sme naleteli tiež, nakúpené asi za 70€, kontaktovala som SOI,. Ak budeme viaceré, môžeme podať trestné oznámenie
@erikavav ahoj, aj my sme mali skoro za 70€, podľa mna nás je omnoho viac, kde by sme ešte mohli zistit, či niekto naletel?
Ahojte, keďže je nás celkom dosť, čo tak podať trestne oznámenie? SOI to nevyrieši, ak by sme aj mali nejaké rozhodnutie, nič s tým ani súdne nevymôžeme, tak len pre dobrý pocit. Ako Vám dopadli reklamácie z banky? Keď tie peniaze už podvodná strana ani nemusi mat na účte....
ak si platila kartou, mozes podat v banke reklamaciu