Nemôžem sa prihlásiť na môj účet do messengeru

anna947
2. sep 2022

Dobrý deň

Stala sa mi taká vec že po aktualizácii messengeru sa neviem dostať do môjho účtu. Vždy mi to tam hodí nejakú správu že či mám nové telefónne číslo alebo staré. A vždy keď sa mi cez to podarí nejako dostať tak sa mi to dá aj tak odznova. Ja neviem ako sa mám dostať do môjho účtu na messengeri. Mám tam všetky veci a nechcem o nej príjsť. 😭

jaja20
2. sep 2022

@anna947 No, presne toto riešim aj ja. Vypisovalo mi,že ak si neaktualizujen účet,tak mi ho vymažú a teraz sa mi urobil nový a starý je úplne v čudu...aj so všetkými fotkami...😔😥

isis234
2. sep 2022

To môže niekto robiť na fb... Skús napísať mail na facebook... a napíš im problém. Že to potrebuješ súrne vyriešiť a dostať sa na messenger.. Držím palčeky

anna947
autor
6. sep 2022

@jaja20 Ja som to už vyriešila. Ale ten problém bol v tom že som mala 2 messengerové účty a na tej pôvodný som sa nevedela dostať kvôli tomu že som tam na obidvoch bola prihlásená pod rovnakým telefónnym číslom. Stačilo sa nakoniec na každý účet prihlásiť pod iným telefónnym číslom a bolo to. Ale neviem či máš podobný problém. 😔

jaja20
6. sep 2022

@anna947 Je to možné,ja si vôbec nepamätám,ako ma tam dcéra pred 3 rokmi prihlásila.
A aké mám dať to druhé číslo,keď mám len jedno?
Ja som z toho jeleň.

anna947
autor
19. sep 2022

@jaja20 Moja sestra mala ten istý problém a ona si kvôli tomu kúpila novú sim kartu a prihlásila sa na nové číslo