Nemá niekto záujem so mno zdieľať Netflix?

pf99
8. apr 2021

Nebal by niekto záujem za 15€ zdieľať so mno Netflix 4k ultra hd, nechce sa mi platiť mesačne sám 🙂 ( je to na rok)

prasiatko30
8. apr 2021

Uz koluje dlhsiu dobu, ze netflix studuje zrusit sharing medzi viacerymi domacnostami

janai1
8. apr 2021

@prasiatko30 toto sa dá vyriešiť spoločnou emailovou adresou 😉 keďže budú posielať overovaci mail pravdepodobne 😀 ale ešte je kopu času na to lebo však kým dačo príde aj na slovensko 🙈

prasiatko30
8. apr 2021

@janai1 nie nejedna sa o mail - to mame teraz tak 3 domacnosti na jeden - najpravdepodobnejsie to pojde podla adresy pripojenia - neviem ako to pomenovat - kazdy sa pripajame z inej adresy ip

janai1
8. apr 2021

@prasiatko30 to je hlúposť ako mraky 😉... To by som si nemohla pozrieť netflix v práci? Alebo vo vlaku?

marseillefan
8. apr 2021

@prasiatko30 podľa mňa toto nikdy neurobia... ľudia mávajú dynamické IP adresy (tie sa menia každý deň), niektorí sa pripájajú cez mobil (dáta operátora), niekto sa napojí na verejnú Wifi, atď... kvôli pár nepoctivým ľuďom by tak výrazne obmedzili tých poctivých a znepríjemnili by im skúsenosť so službou.. a to by nikdy neurobili. Ja sa na netflix pripájam zo dvcoh rôznych miest, navyše používam aj VPN (mám americkú IP a pozerám americký netflix) a k tomu ho ešte používa aj neter, ktorá je v Nemecku. To sú tri štáty a ani do toho sa nemajú aby to obmedzili... (aj keď toto by mohli urobiť a aj relatívne ľahko)
Takže skutočne by som obavu nemal... to skôr dvihnú cenu za tie kontá, čo môžu pozerať 2ja alebo 4ia naraz.

marseillefan
8. apr 2021

@janai1 aj ja chcem takú prácu, kde budem pozerať netflix a budú mi za to platiť :D

janai1
8. apr 2021

@marseillefan recepcia v hoteli 😂😂😂

prasiatko30
8. apr 2021

Neviem akym sposobom to spravia - ale uz som citala par sprav ze sa to budu snazit obmedzit lebo z toho nemaju €€

sissy27
8. apr 2021

@prasiatko30 chcú to spraviť, ale budú musieť sakra rozmýšľať ako na to. Lebo pointa netflixu je aj v tom, že sa prihlásim kdekoľvek som z akéhokoľvek zariadenia. Ak ho môžem pozerať len doma, tak potom chcem platiť menej.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
8. apr 2021

Netflix už zakročil, už teraz pýta overovací kód (posielajú na mobil), aby sa predišlo tomu, že s niekým účet zdieľam a platí mi, ale ten dá heslo niekomu ďalšiemu, ktorý sa pripája na jeho profil a len sa priživuje a ja ho ani nemusím poznať 😅 ale keď si to ľudia spolu platia, tak tento kód si pozdieľať je najmenej

lenculienka
12. dec 2021

Ahojte, tak ako to je s tým netflixom? Viem, že takto plašia aj so spotify family a dá sa ho pohode zdieľať s úplne cudzími ľuďmi.
Mala by som záujem, ak chce niekto ušetriť 🙂