Nejdú nám kúpiť topánky cez Zalando

19. mar 2023

Ahojte,dcéra si chce kúpiť topánky zo stránky ZALANDO.Ale problém je v tom,že sú na sklade ale keď stlačíme kolónku kúpiť nechce to dať.Do košíka sa dať nedajú .Neviete čo by s tým mohlo byt

moonlight1210
19. mar 2023

Problem so strankou.
Problem s prehliadacom. Skuste otvorit v inom prehliadaci.
Problem s funkciami stranky v mobile a v pc (zazila som stranku, kde v mobile to zrazu neslo pridat, no na pc ano).

Problem so zobrazenim stavu na sklade (v realite sa uz predali posledne, ale este to nenabehlo na stranke).

Problem s tym, ze niekto ich uz ako posledny par ma v kosiku a este neuplynula rezervacna doba (neviem, ci to tak ma zalando. Su stranky, kde mas tovar v kosiku rezervovany na 20-30 minut, takze inemu zakaznikovi posledny kus nejde pridat a zrazu po nejakej dobe ano, ak ty nekupis a vypadne ti to z kosika).

Mne sa stalo i take, ze som dala do kosika, aj dokonca uhradila, aj obj bola potvrdena. A prisiel na druhy den mail, ze mi vracaju peniaze, lebo tovar v realite uz na sklade nebol. Len sa to este nesparovalo so stavom.

agajka22
19. mar 2023

pozrite ciste oznacili cislo pocet kusov ci niekde nie je vypisane ze nie su skladom