Ahojte,dcéra si chce kúpiť topánky zo stránky ZALANDO.Ale problém je v tom,že sú na sklade ale keď stlačíme kolónku kúpiť nechce to dať.Do košíka sa dať nedajú .Neviete čo by s tým mohlo byt
pozrite ciste oznacili cislo pocet kusov ci niekde nie je vypisane ze nie su skladom
Problem so strankou.
Problem s prehliadacom. Skuste otvorit v inom prehliadaci.
Problem s funkciami stranky v mobile a v pc (zazila som stranku, kde v mobile to zrazu neslo pridat, no na pc ano).
Problem so zobrazenim stavu na sklade (v realite sa uz predali posledne, ale este to nenabehlo na stranke).
Problem s tym, ze niekto ich uz ako posledny par ma v kosiku a este neuplynula rezervacna doba (neviem, ci to tak ma zalando. Su stranky, kde mas tovar v kosiku rezervovany na 20-30 minut, takze inemu zakaznikovi posledny kus nejde pridat a zrazu po nejakej dobe ano, ak ty nekupis a vypadne ti to z kosika).
Mne sa stalo i take, ze som dala do kosika, aj dokonca uhradila, aj obj bola potvrdena. A prisiel na druhy den mail, ze mi vracaju peniaze, lebo tovar v realite uz na sklade nebol. Len sa to este nesparovalo so stavom.