Nejde mi poslať video na messengeri

danka511
6. dec 2021

Mimo deti ale stalo sa niekomu ze neslo posielat video na msg dlhsie ako 19sekund. Ak hej ako ste to riesili?

cajchana
6. dec 2021

Asi zalezi od velkosti. Podla mna tam je ten prenos objemu dat nejak ohraniceny. Potom najlepsie poslat asi len cez mail

3009
6. dec 2021

@danka511 od včera na msg nejdú posielať žiadne videá. niečo tam je asi pokazené.

uhgara
6. dec 2021

inak a vseobecne vam messenger neblbne? lebo ako mne ked niekto napise, tak mi to vobec nevyhodi ako upozornenie ani nic, az pokial si na toho cloveka nekliknem tak az vtedy mi ju zobrazi.

matkamirko
6. dec 2021

@uhgara máš plnú pamäť. Keď vyčistíš telefón, tak ti budú upozornenia chodiť zase.

danka511
autor
6. dec 2021

@cajchana
@3009
@uhgara Citala som ze to nejako obmedzili veľkosť. Lebo doteraz som nemala s tym problém poslat video kt malo aj vyse minuty. Ale teraz mi posle max 19sekund. Tak snad to vratia coskoro naspäť. A mne tiez koľkokrát nepride sprava az pokial msg neotvorim. Potom mi vsetko ponaskakuje naraz

jana005
6. dec 2021

@danka511 aj mne to odvčera robí. Išla som poslať minútové video a nechcelo mi poslať,iba 19 sekúnd.
Myslela som, že to preto,že mám nový telefón.
Len mi to nejak nešlo do hlavy ako to s tým môže súvisieť,len nič iné mi nenapadlo.
Tak aspoň viem,že chyba nie je v telefóne 😁

danka511
autor
7. dec 2021

@jana005 ja tiez som asi 100x restartovala telefon a odinštalovala a nainstlovala msg a stale rovnako 😂. Pre mňa je ti celkom problem kedze nasim posielam aspon videá detí kedze su ďaleko a nemozeme s nimi byt kedy chceme🙂

jana005
7. dec 2021

@danka511 ja tak posielam švagrinej,lebo tiež je ďaleko.
A teraz nemôžem