Ahojky môjmu mužovi nejde heslo na Facebook ako keby mu ho niekto zmenil on si ho nemenil a zrazu mu nejde ako si ho môže zmeniť ma tam stare telefonne číslo a aj email je starý nedostane sa na ňho nevie ani heslo a má new tel číslo kto vie ako ďalej ?
@nadaa1 toto iste sa stalo aj mužovi, žiaľ viac sa k účtu nedostal musel si založiť nový. Dokonca na tom jeho niekto zmenil aj meno
Aj môjmu mužovi sa to stalo asi pred rokom. Žiaľ, nepodarilo sa mu tam dostať späť a co je najhoršie, niekto ten účet aktívne používa pod jeho menom a z času na čas mení aj profilovú fotku z jeho starých fotiek ktoré tam mal nahraté. Ja som si chvalabohu zrušila fb pred 2 rokmi a neľutujem.
@jaga18 skúšali ste ten účet nahlásiť? Ten manželov keď som ho nahlásila tak ho zrušili
@matullienka áno, všetci známi nahlasovali , ale prišla odpoveď, že to preverili a všetko je OK
@jaga18 tak to je sila
Ahojte zienky, ako tak citam Vase komenty tak stalo sa mi nieco podobne… 🙁 na internete som nasla jedneho velmi sikovneho ITckara. Pomohol mi zistit moje prihlasovacie udaje, ktore boli zmenene nejakym hackerom od FB, IG aj mailu. Naozaj velmi sikovny clovek. Ak chcete viem Vam posunut kontakt 📩
@lienka6526 ahoj, vedela by si mi posunúť kontakt? Stalo sa mi to a nejde mi ani odstrániť účet :(
@lienka6526 Ahoj môžem poprosiť kontakt neviem si rady
@nadaa1 mne sa to stalo. Niekto mi zmenil heslo a nemohla som sa dostat na fb. Stary fb som spät nedostala. Musela som si vytvorit novy.