Negatívna recenzia na Heureke bola odstránená

5. jún 2024

Zvyknem písať takmer vždy pozitivne. Nemala som doteraz nikdy nejaký väčší problém a ak bol tak ho vždy bezproblémov promptne vyriešili. Lenže teraz som sa tak strašne nas...la, že som sa rozhodla tu negatívnu recenziu napísať ale keď som pozerala hodnotenie tak ho mali 100%. Nešlo mi to do hlavy a pomyslela som si, že pani majiteľka asi mala naozaj len zlý deň. Nakoniec som sa predsa len rozhodla napísať moju zlu skúsenosť. Moja recenzia bola odstránená. Ako je to možné? Myslela som že heuréka je istota. Teraz už rozumiem ako je možné že taký neprofesionálny eshop s takým otrasnym prístupom ma 100% hodnotenie.

autor
5. jún 2024

Bol to český eshop s hračkami

vondolina
5. jún 2024

To mi nejde do hlavy, pretože keď pozerám hodnotenia, tak nie sú tam zakaždým len 5 hviezdičkové, ale aj také kadejaké. Však skús ešte raz napísať, či to tiež zmizne.

chloe33
5. jún 2024

Napište do heuréky. Že ako je to možné, že chcete tu recenziu zverejnit. A ak je to problem tam mátr screenshoty, že tá recenzia tam bola. (Aj keď nemáte) a uvidíte ako sa budú správať... či si vážia svoju nestrannosť alebo sú zaplatení

anjelicek26
5. jún 2024

Ja som sa takto minuly mesiac hadala s googlom a jednou donaskou jedla, ktori dali odstranit moje hodnotenie... bolo to na dlhe lakte, ale recenziu nanovo uverejnili... kedze som mala aj fotky, datumy, objednavku cislo atp... na kiu mariu potom clovek pise recenzie, ked si to daju vymazat...

lealikk
5. jún 2024

@anjelicek26 Pri Google som sa stretla s tym, ze aj ked pridam pozitivnu recenziu, tak hned ako ju dam pridat, tak mi napise, ze je nepridana, zamietnuta alebo nieco podobne. Nerozumiem tomu. Robi to len sem tam, nechapem podla akeho algoritmu akoze.