Nefunguje mi platba na bookdepository

basska_b
3. feb 2021

Dámy, vy tu viete všetko, tak sa skúsim spýtať...

Od januára mi nejde zaplatiť kartou na bookdepository.com . To je tá stránka, kde kúpite mnoho kníh najmä v angličtine a poštovné je zadarmo. Píše mi to že zamietnuté poskytovateľom karty. Už som skúšala kreditnú, debetnú kartu... aj jednorazový kód z MobilePay. Nič. Údaje určite dávam správne, veď už som to skúšala asi 10x.

Trochu podozrievam od januára zavedenú dvojstupňovú ochranu pri platbách kartou (Tatra banka). Alebo Brexit?

Zdá sa mi, že v minulosti mi to nešlo a potom sa to nejako vyriešilo. Písala som na bookdepository support, oni že skúsiť iný prehliadac, alebo teda kontaktovať svoju banku. Budem to určite riešiť aj s bankou, ale či náhodou nemáte skúsenosť aj vy takú. Ako sa to vyriešilo?
Ďakujem moc 🙂

simsalabim
3. feb 2021

@basska_b jana bookdepository platim vzdy cez Paypal - ani ten ti nejde? Na karte si mozno musis zmenit nieco ohladom platieb na internete? Napr. ja mam nastavene na jednej karte to, ze je pouzitelna len v EU - mozno to treba zmenit?

basska_b
autor
3. feb 2021

@simsalabim Skúšala som, dala som že celý svet povolené...stále to blbne. Paypal zatiaľ nemám, ale možno si ho budem musieť zriadiť, pokiaľ mi to stále nebude fungovať 😐 dik moc za radu

missviolet
3. feb 2021

Ja platievam tiez len PayPalom na bookdepo