Nevie mi niekto poradit,preco mi nejde na facebooku dat do vztahu osobu,ktoru mam v priateloch?
no ty si tu osobu do vztahu dat mozes ale na to, aby sa to zobrazilo to ta druha osoba musi potvrdit, kym to nepotvrdi, budes iba "vo vztahu" a bez mena druhej strany
Asi Ta osoba s tebou na fb nechce byt vo “vztahu.” Aspon vies na com si.
@panelacikova ja inak odkedy som mala Facebook (pred milion rokmi), som sa tesila, ze ked budem mat vážneho frajera, tiež si zadám vzťah na FB 😁😇 No a nenasla som si muža bez sociálnych sietí? 😅🤷🏼♀️
@lvula 😀 ja s mužom sme si to dávali naraz, keď sme boli spolu. proste sme to chceli. tak neviem, ako to funguje, keď to jeden zadá....a druhý sa na to pozrie možno tak o týždeň ... a ten prvý tŕpne, že čo sa deje? on ma už nemiluje? prečo to urobil? 😀 😀
Je to moj muz a chceli sme to dat spolu,ale ani jednemu nam to nejde pridat.
Nemam " 70 ", ze neviem,ze druha strana to musi potvrdit
@panelacikova Ja nestrasim ale keď jej to ako že nejde 😅
@lucia1011 jaj tak potom sa asi obráťte na niekoho na FB. čo ja viem, kto to tam rieši? kuknite v nastaveniach, či nemáte niekde niečo zle nastavené, ja sa v tom nevyznám...
@petus998 ale však spolu nastavovali vraj, teraz to písala v posledných príspevkoch... tak neviem. nech si urobia nové profily alebo čo...
Nuz, nic sa neda robit ... musite sa rozist 🙂
A tak potom to nie je az taky problem Ved mas obrucku staci nie? A kto vas pozna asi vie ze ste manzelia ? Mas tam 300 pofideenych chlapov co ti pisu “ hello pretty?”
Natiska sa mi nejaká sprostá odpoveď, ze zrejme s tebou vo vzťahu byt nechce, ale to by ti asi nepomohlo 😅🤷🏼♀️
Tak nech to skúsi pridať on.