Nedajú mi pridávať priatelia na Facebooku

tinik888
1. dec 2024

Prosím o pomoc. Nejdu mi pridať priatelia na fb na novom prpfile. Píše toto ďakujem za rady

bloger
1. dec 2024

@tinik888 Všetko už pokazili čo sa dalo. Pozavádzali totálne kraviny a takto to vyzerá.

tinik888
autor
1. dec 2024

@bloger aha no ďakujem. Keďže som sa nevedela dostať do starého profilu musela som založiť nový. Niektorým ľuďom neviem poslať správy, kým sme neni priatelia. Akonáhle žiadosť o priateľstvo odošlem tak sa mi tam zobrazí toto.

maris5
1. dec 2024

@tinik888 kedze mas novy profil a naraz si pridala velmi vela ludi, tak ti to blokli, lebo vyzeras ako niekto kto chce rychlo vyhnat profil hore a vyuzivat ho na spamovanie alebo ine pofiderne ucely. Pockaj par dni a opat ti to povolia.

bloger
1. dec 2024

@tinik888 Toto isté aj ja. Chceli overenie ale hesla sa nedočkám nikdy. Predtým to aspoň prišiel ten mail. Toto mi ale nerobí. Skús počkať možno sa to vyrieši.

tinik888
autor
1. dec 2024

@maris5 ďakujem za odpoveď... Hej povolili mi asi 10ludom poslať a pak to uz nešlo... Tak skúsim cakat

tinik888
autor
1. dec 2024

@bloger hej mne blbol fb tak som odinštalovala celu apku a pak som nevedela heslo pre prihlásenie. Dala som si ho poslať niekoľkokrát ale dodnes mi ho nikto neposlal 😂