prosím zeny ak ma niekto súkromný účet a stále odmieta môj follow tak ako inak mozem vidieť jej fotky ?? neprijme mi to je tu nejaký iný spôsob ?? viem že existujú stránky cez čo ide napr zväčšiť profilovku a je tu aj niečo keď ma niekto súkromný ?
Nebud dotierava 😁
Tobe to je neprijemne? Spis bych rekla, ze dane osobe je neprijemna tvoje doternost.
Ja keď mám súkromný IG alebo Facebook tak prave preto, že nechcem aby mi tam čokoľvek ocumovali niektorí známi, ktorí ma v reale ledva pozdravia. Nestalkuj.
@bluemoon24 píše ze neprijme
Nie že jej to je neprijemne
Však asi nechce aby si ju alebo jeho sledovala,nemá ťa ten človek asi moc v láske
Vytvor si falošný účet jednoznačne
Načo sa pcháš kde ťa nechcú?
Preboha prečo sa snazis dostať niekomu do súkromia keď ťa tam evidentne nechce? 😮Tiež mám súkromný profil práve kvôli takýmto doternym individuam. Jeden chlapík mi posielali žiadosť rok v kuse každé 1-2tyzdne, čiže ich boli fakt desiatky a neprijala som ju nikdy. Ak chcem aby moje fotky nestalkoval každý, tak ho tam proste nepustim ani na 50x...je tak ťažké to rešpektovať?
nie práve ide o to že ta osoba ma nepozna tak nechápem prečo mi to neprijme 😅 poznam osobu s ktorou sa rozprava dosť akčne tak viem že ma na profile fotky spoločne tak som len chcela vidieť. tá osoba ma nepozna a neni to že ma nema v láske alebo jej vadim či čo tu píšete
@rezanka73 nejdem si kvôli tomu vytvárať falošný. myslím že keď neprijme môj profil s fotkami tak neprijme ani bez fotiek profil
@autorka ja mam na instagrame ludi, ktorych realne poznam, nakolko tam pridavam fotky zo svojho sukromia. Poziadat by si ma mohla aj 100 krat a neprijala by som ta.
Práve preto ze ta nepozná tak ta neprijme, tiež mam na sociálnych sieťach súkromný účet a par ludi s ktorými zdieľam to co na sieťach zdieľať sem. Nie každý kolega je môj "friend" ani nie známi môjho známeho je môj "friend"
Takže dotyčná osoba ta neprijme lebo nechce.
Ty by si prijala niekoho koho nepoznas? Ak ma niekto sukromny ucet, asi nechce aby ho kazdy ocumoval. Tak fakt neviem preco by mala tvoju ziadost prijimat, ked ta nepozna. Aby ta nakoniec nezablokovala.
Véd to je logické, čomu nerozumieš.. Osoba ta nepozná, takže nemá dôvod prijať.. A už samotný výraz súkromný, je ze zdieľam s ľuďmi kt poznám a nie ze rad radom kszdy kto požiada..
Poviem to tajomstvo, narazila si na jedneho z mala ludi, ktory sa na internete sprava rozumne a vazi si viac svoje sukromie ako vytahovanie sa nastylovanymi fotkami pred cudzimi ludmi.
A ty zi svoj zivot a neocumuj cudzich ludi