Ja dnes stále niečo hľadám 👀👀👀pozerala som film mladé dievča sa poškodzovalo a tiež bola dosť no najradšej v mužskej spoločnosti ale neviem si spomenúť na názor nevie niekto?
a ja hladam film, ktory som videla veeelmi davno, pamätam si ze vsetci ludia boli niekde na namesti a z neba prisla nejake zlta gula, nevedeli co to je, no potom ta ich vsetkych pozabijala, ostali nejaky ktori utiekli, ostali niekde schovani v buduve..
a potom prisli na to, ze ta “gula” ich nebude vidiet a registrovat ak budu mat na sebe tusim nieco kovove (retaze)…
a film sa koncil tak, ze zistili cez radio ze prezili aj dalsi ludia ktori znicili jednu ich vezu, a zaver filmu bola ukazka ako sedeli na nejakej lodke 🤣
neviete nahodooou? 😂
@mec321 začiatok toho ako si opisovala mi pripomína film The Darkest Hour (2011), ale neviem ako konci lebo som to videla iba raz a neviem už prečo no nedopozerala som to do konca… ale tak ta guľa a ľudia na námestí mi to pripomenulo… prepáč ak to s tým vôbec nemá nič spoločne 😂
@mec321 ja viem Majka s gurunu 🤪
@simona139469 jeej ďakujem pekne
@diwotworna nieee 😂😂
@simona139469 jezis anoooo dakujeeeem!! 😜😍❤️❤️
@mec321 a aj 2diel je sa volá Pi a Pa mačacia planéta idem aj ja pozerať 🤪😁
@mec321 tento film poznám. A celkom rada si ho raz za čas pozriem. Bolo to v Moskve. Bola to partia mladých ľudí. A nevideli ich tí mimozemšťania cez sklo. Lepšie povedané cez sklo neprešla ich ako to nazvať ,.teplo či energia, preto ich nezaznamenali. A tí mimozemšťania boli tiež "neviditeľní". Ale kade išli , tam sa rozsvietili svetlo. Tak nosili na sebe na krku žiarovky, aby ich varovali pred nimi. Potom na konci sa dostali do tej nejakej ponorku.. ale ako sa len volal ten film...no možno si spomeniem a dám vedieť.😀
No možno sa to volalo niečo ako posledná hodina?...
@mec321 vôbec nieje začo
@elenajezova ano ano, som mala 12-13 ked som to naposledy zahliadla v telke, odvtedy to mam v pamäti 😜
@simona139469 😊😊❤️
@diwotworna fú malo info 😅