Názov filmu?

aalzbetkaa
1. mar 2020

Ahojte baby.. Zas ja 😃 ešte jeden film by som potrebovala názov... Dakujeeeem

Jedna zena co sa venuje umeniu tusim ma taku agenturu a zhana asik obrazy ma chlapa a dve deti.. na jednej vystave sa zozonami s takym chlapom tvorcom a ten ju zacne balit zacne s nim sexovat po tajme,zisti vsak ale ze jej to nestaci a potrebuje tvrdy sex tak v nejakom bare si najde iného chlap co ju bude klatittvrdo..spava s oboma a potom sa proste stane ze ten jej chlap dajako na yo pride..

heidi4
1. mar 2020

Neni to ten s reese witherspoon, chris pine a tom hardy??? Nazov uz neviem, nakolko pre mna to bola piiiixovina na ntu. 🙂

heidi4
1. mar 2020

Oni dvaja tusim boli kolegovia - tajni agenti...

kiwi3
1. mar 2020

kde vy na tie filmy chodite...

syslik81
1. mar 2020

@heidi4 Tohle je valka-ale podla popisu to nieje ono

heidi4
1. mar 2020

@syslik81 Jaj tak sorry, ja niesom moc filmova, cize nepoznam ani polovicu vsetkych filmov, len sa mi to zdalo podobne s tym tvojim opisom - aj ked o tvrdom sexe to tam az tak nebolo. 🙂 🤣

syslik81
1. mar 2020

@heidi4 to nieje moj popis :D ja take filmy nepozeram ... :D len som si to vygooglila co za hpvadinu tu zakladatelka pozerava

heidi4
1. mar 2020

@syslik81 jaaaj sorry, som si nevsimla, ze ty niesi autorka povodneho prispevku...to je tak, ked robim 5 veci naraz 🤣

heidi4
1. mar 2020

A ani ja take nepozeravam, ze romanticke, len raz som asi v slabej chvilke 🤣🤣 hladala komediu na piatkovy vecer na odreagovanie sa. Kedze Reese je pre mna fajn herecka, siahla som po tamtom filme, no ostala som len vyiritovana tym, ako to skoncilo....🤣🤣🤣🤣 zase som sa poucila na par rokov a mam pokoj s takymi filmami 🤣🤣🤣🤣

aalzbetkaa
autor
1. mar 2020

Baby.. To je dráma ten film 😃 nie nejaký Erotický 😂 mne ho len kamoška odporučila a ona mi Aj písala ten obsah len si nevie spomenúť ako sa volá😂