Ahojte. Mam v plane kúpiť náušnice a veľmi sa páčia zo stránky izlato.sk. Kupovali ste niektorá online od nich nejaký šperk? Ide mi hlavne o pravosť. Konkrétne tieto nausnice
https://www.izlato.sk/zlato/diamantove/nausnice...
My sme mali detske z izlato, ale cast sa odlomila odletela takze nausnice papa a mali sme aj snubak a obrucky a teda po case to vyzera dost na figu. Uz od nich nic nechcem za malo penazi malo muziky
Viackrát sme aj nakúpili, aj boli obdarovaní šperkami od nich a spokojnosť.
@juliacenc ved to ze tie ceny sú veľmi fajn, tak preto mam z toho obavy
@tinka8512 a šperky sú aj po čase ok?
Ved to, povedala by som, ze cena sa rovna kvalite, ale mozno sme len my zle natrafili…
@juliacenc a reklamoval ste to potom u nich?
Kupil mi muz odtial zlate hodinky. Potrebovala som ich skratit, malo to byt v cene, ale nebolo. A skratili to zle, malo, boli extremne neochotni. Teda aspom jedna … tam. A co je podstatne, hodinky idu zle, vzdy po case idu dozadu. Pojdem to reklamovat no uz sa “tesim”
My sme u nich kupovali obrucky, ale boli sme normalne v predajni, maju ich niekolko
No je to 9karatove zlato tak preto su take lacne. A tie diamanty tiez nebudu nejake diamanty za tu cenu
Áno kúpili sme si tam obrúčky.
Nie nereklamovala lebo sme pri stahovani zapatrosili blocky, takze toto neviem ako je u nich
Nedávno som kupovala náušnice. Použila som poukážku. Na náušnice však bola ešte aj 10%-ná zľava. Uplatniť sa dal iba kupón. Následne som písala mail aj ohľadom tej zľavy. Zareagovali dosť pružne a pozitívne a tovar prišiel veľmi rýchlo. Tie moje sú podobné tým vašim...
Kupovala som uz viac krat z izlata a nebol problem, aj znami z okolia