Nastavenia v Google účte

gta5man
20. dec 2023

No ženy teraz vy poradzte mne. Očujte ten google account to strašne preháňa s tými overovaniami a stále ondí s tými zariadeniami a mailami (ktorú už ani nemám). Ako ich stade vymazať? Hocičo chcem spraviť tak zase hodí tie overovačky že “zo zariadenia samung galaxy A3 sa prihláste a urobte…” ale ja to zariadenie nemám. Alebo je tam že alternatívny mail ktorý už neexistuje ale vymazať/zmeniť na aktuálny zase nejde lebo ma to stále hádže tam že sa mám prihlásiť z tých iných zariadení a tresne mi tam nejaké čo už nemám. Nedá sa to nejak vypnúť aby s tým neotravovali? Aby to fungovalo normálne ako iné stránky že mám prihlasovacie meno, heslo, a telefónne číslo na overenie a padla. Nech nič iné tam už neni.

lindous
20. dec 2023

V nastaveniach, v zabezpečení by si mal tuším vedieť aj úplne vypnúť dvojstupňové overenie, ale to je samé o sebe fajn vec, len treba si tam proste aktualizovať údaje, odstraňovať staré zariadenia, dať aktuálny mail a číslo... to vieš tiež spraviť tam

gta5man
autor
20. dec 2023

Toto všetko viem aj ja len ma nepustí. Lebo ak to chcem vypnúť tak musím cez hento čo vravím, ak chcem aktualizovať zase. Proste nepustí ma to ďalej manipulovať.

stellarstar
20. dec 2023

@gta5man v telefóne v nastaveniach kde sú účty tam niečo nemáš?

gta5man
autor
20. dec 2023

Je tam toto. Vypíše telefóny ktoré už nemám. Potrebujem ich odstrániť ale ak na ne kliknem nieje tam nič také že odstrániť zariadenie z účtu. A keď chcem niečo nastavovať tak si to pýta overenie práve z tých telefónov ale nechápu že keď ich už nemám tak ako ich mám použiť? A nedáva žladnu alternatívu ako to obísť. Stále to pýta ten samsung galaxy.

gta5man
autor
20. dec 2023

Píše tam všetko možné ten návod že ako vymazať ako pridať ale vždy tie telefóny reálne musíte mať a robiť to cez ne. Ale jediné čo v návode chýba že ako “vyhodoť” zariadenie z účtu ktoré už nemám avšak účet si myslí že ich mám.

stellarstar
20. dec 2023

@gta5man tak skus na Google pátrať zápis tam odstránenie zariadenia atd

gta5man
autor
20. dec 2023

Presne to robím… Tak ak by niekto s tým chcel pomôcť alebo to našiel skôr ako ja, tak komenty vítané 🙂

niekto2hy
21. dec 2023

@gta5man Vsetky tieto upravy nastavenia uctu rob cez pc,ntb.
Divim sa ze telefony,ktore nemas,si nedaval do vyrobnych nastaveni-alebo aspon neodhlasil
priamo v telefone z uctu google.

gta5man
autor
21. dec 2023

A aj toto ma napadlo že formátovanie stránky pre mobily. Na klasickej verzii je viac opcií. Možno som aj bol správne. Len tam chýbalo jedno jediné tlačidlo. Že odstrániť zariadenie z účtu. Pri apple sa to dá. Vidím tam volaktorý starý telefón tak ho viem odtial dať preč. Aj keď ten telefón bol vymazaný. V logoch to nejako ostane. Ale aspoň sa ho dá dať preč.

To bude o tých logoch. Lebo napríklad aj aplikácia 365 banky je taká že keď sa tam prihlasujete z iného zariadenia tak tam prvý raz treba autorizáciu spraviť. Potom už stačí meno a heslo. Ale ak niektoré zariadenie aj dáte že vyresetovať, v aplikácii sa stále bude zobrazovať a vymazať sa musí z aplikácie.

Takto to je aj v icloude. Vymažete jeden iphone, ale ak cez druhý idete do icloudu stále ten starý tam vidíte. Musíte ho stade doslova “vyhodiť” a toto potrebujem urobiť v tom google účte. A chýba tam práve tá možnosť.