Ahojte, ak mám vypnute zobrazenie dátumu narodenia, nepríde ani priateľom upozornenie, že mám narodeniny? Alebo ako to vypnúť? Aby sa im nezobrazilo upozornenie?
@bloger ďakujem, no uvidíme, keďže dátum sa blíži 😀
Keď nemáš zobrazené nemá im čo prísť.
@januska12323 ved som myslela, či FB dajak z vlastnej iniciatívy neposiela...
A prečo nechceš aby to vedeli? To je také milé, že niečo pekné napíšu. Mňa to teda poteší od priateľov.
ak chceš, aby ti blahoželali naozaj iba ľudia, ktorí ťa dokonale poznajú a záleží im na tebe, tak to vypni. ak chceš blahoželanie od kadejakej ruky-nohy, tak si to nechaj zapnuté. ja napríklad nerozumiem tomu, prečo to ľudia zapnuté majú. aký je význam toho, že si na mňa odrazu "spomenie" 30 ľudí, ktorí so mnou inak nie sú počas roka ani v kontakte? ja takisto nereagujem na tieto pripomienky o narodeninách. poprajem iba ľuďom, o ktorých viem a pamätám si, že narodeniny majú.
ja to mam nastavene, ze datum narodenia sa zobrazuje len mne, a vtedy o tom nikto nevie
V nastaveniach, kde mas uvedeny datum narodenin, si nastav ze videt ho mozes iba ty.
@1sally12 😀 presne toto napíšem ja, keď bude po. Predpokladám, že keď vypnem pripomenutie FB, spomenu si možno 2ja ludia 😃
@u2jana áno, tak som dala
Zeny,tie co mate na fb kadejake ruky-nohy,ludi,s ktorymi nie ste cely rok v kontakte,vysmievate sa tym ,ktori podakuju za blahozelanie ,preco vobec takych ludi na fb mate????
Ci aby ste mali v priateloch 800 ludi a viac a posobili pred inymi na roztrhanie?
Zvlastna logika pre mna....
@fantaghiro21 nemám pocit žeby sa tu dakto vysmieval. Ja nemám veľa ľudí na fb. Možno do 20 priateľov. Ale, aj tak nerada zdieľam akékoľvek informácie o sebe a svojom súkromí
@fantaghiro21 práveže ja nemám kadejaké ruky-nohy presne z tohto dôvodu. Mám 29 priateľov.
Ak to máš vypnuté tak nie.