Ahojte odkiaľ zvyknete objednávať oblečenie ...osobne mam rada stránku we love fashion...paci sa mi ze sa hneď dozviem presné rozmery dokonca aj to aku výšku a hmotnosť ma modelka a ake číslo ma na sebe...je nejaká podobná dobrá stránka
@zuzanka.zuzu ak máš nejaké komplexi načo vôbec niečo komentujes....
@jajojapo ale tak urcite 🙂 a okrem ineho mame mat vestecku gulu a vediet, ktore stranky ty poznas, aby sme ti neporadili taku co uz ano 😃 takmer kazda jedna stranka, z ktorej som objednavala oblecenie pouziva referencne hodnoty voci nejakej velkosti, cize az taka zazracna vec to asi nebude
Otrasne robena stranka....ak je tvoja tak ju daj prerobit niekomu skusenemu
@jajojapo Ja skor hladam presne podla toho, co chcem. Napr podla typu latky.
Vyhnem sa tak impulzivnemu nakupu veci, co ma sice v prvej chvili velmi zaujmu, ale obleciem si ich len raz.
Takze zadam trebars ´cierny hodvabny top´, a potom si prejdem stranky, pozriem recenzie, prestudujem zlozenie (nie je hodvab ako hodvab, tak ako nie je 100% bavlna ako 100% bavlna), pozriem detailné obrazky latky (uz podla struktury sa da usudit, ci to bude fajn) a objednam.
Ak ma sklame (napr. strih, ktory na mne vypali smiesne), tak vratim.
Ale vacsinou natrafim na ozajstne poklady.
Z takych amaterskych stranok sa neoplati objednavat.
Stranka je na prvy pohlad amaterky zostavena, je to väčšinou priamo umerne kvalite tovaru. Ani vratenie tovaru nie je zadarmo. A je to alieexpres tovar, predavane z priražkou.
€ 31,96 51%OFF | AKSLXDMMD Parkas Mujer Winter Jacket Women 2019 New Fur Hooded Printed Letters Long Thick Casual Coat Female Overcoat LH1220
https://a.aliexpress.com/_mstSRxF
imoda.sk alebo erikafashion.sk, vždy mi všetko sadne
Prečo hneď do nej rypete? 😕Ja osobne rada nakupujem H&M, Zara, a občas niečo z bershky 😉ale tak to asi poznáš
👎 ešte daj aj nejaký kupónik s tvojím kódom/zľavou 😉