Ahojte, máte skúsenosti s Allegro sk? Nakupujete odtiaľ? A aká je doba doručenia? Ďakujem za skúsenosti
@really8 Áno? Lebo čo som našla jednu diskusiu pred rokom jeden pán tam písal ze 3 týždne a stále nič 🤷♀️
V posledných dvoch týždňoch som objednala tri krát, o dva dni som mala doma
To je v podstate mall
@bambieblue to záleží od koho nakupuješ. Objednávka od predajcu mall bleskové dodanie, objednávka od poľského predajcu zhruba do týždňa, ďalšia išla skoro 3 týždne, síce odosielateľ na sk ale bol to pravdepodobne tovar z Číny
@bambieblue moze byt. Ako pisu vyssie. My sme objednavali cez allegro z mall. Stihli sme do 22 a do obeda to bolo dorucene. Pred tym som objednavala z polska a doslo do troch dni
@bambieblue je to starý Mall takže dodanie je rýchle
@bambieblue minulý týždeň som prvý krát objednala v utorok večer, v piatok už som mala objednávku doma. Išlo to z Poľska od poľského predajcu. Využila som ten 10€ kupón v aplikácii čo bol.
@klarissa25
@16zolik16 nie je to stary mal a nie je to ani omylom mall. S Mall.sk maju spolocneho len majitela. Mall.sk je samostatna entita a Allegro je marketplace (to znamena ze tovar predavaju rozni predajcovia, vacsinou z Polska). Treba si davat pozor na to co kupujete, vo velkom sa tam vyskytuju fake produkty..
@julia_romeo Mall už neexistuje,všetko prebralo Alegro,čiže aj záruky na tovar,čo boli kúpené v Mall,rieši Alegro.
Nekupujem, lebo ked vyhladavam nejaky produkt, tak mall/allergro to maju vzdy najdrahsie. A tie ich reklamy su mi protivne.
@bambieblue nekupujem - kedze predavaju aj tovar z ciny (dokonca to iste co je aj na temu) a podmienky vratenia maju ake maju, tak sa allegro vyhybam. Cudujem sa, ze takato “platforma” tu vobec vznikla a tvari sa ako mall.sk
@rozculena prosim ta, aspon netrep. Mall.sk normalne existuje ako samostatna entita - https://www.mall.sk/
Kočky chcela by som čosi objednať cez Allegro viete mi poradiť ako postupovať?aké je poštovné nemám žiadnu skúsenosť s touto stránkou no ako jediná predáva produkt , ktorý dlho hľadám.
Ďakujem 🙏🏻
Dobrý deň prosím poraďte mi chcem sa dovolať na alegro ale nenasla som číslo.
@lucka1381996 alegro je portál s miliónom predajcov.........čo potrebuješ
@rozculena potrebujem štítok aby mi poslali lebo chcem vrátiť tovar
@rozculena objednala som si mlynček za 70 eur a chcem ho vrátit a na poste ma pýtali 30 eur za dopravu lebo to je s Poľska, poslali mi štítok ale nešlo mi to stiahnuť
@bambieblue ahoj kupila som park krat a vsetko ok
Dorucenie do 3-4 dni
@lucka1381996 https://allegro.sk/pomoc/kontakt
rozklikni si tú tabuľku,snáď ti to pomôže
ja som vracala tovar cez zásielkovňu zadarmo,ale bol to slovenský dodávateľ
@rozculena ďakujem
ja som prave zrusil ucet lebo ani po 3 tyzdnoch nemam tovar a zasielka bludi niekde v polsku, tak som odstupil od kupnej zmluvy a ak peniaze nevratia v zakone stanovenej lehote tak to dam nejakemu advokatovi, ale co ma najviac zarazilo bola podpora allegra ktora podla mna totalne chrani predavajucich ale nie uz tak spotrebitelov, pretoze ma stale ziadaju aby som pockal namiesto aby mi boli vfratene peniaze, taktiez mi zmyzla moznost vratit produkt po 14 dnoch planovaneho terminu dorucenia, nechapem preco, ked som produkt nedostal, pozri si screenshoty z toho ako balicek koloval v polsku, pobbavite sa
@marosstrizo este by som rad povedal ze sa mi jedna o 25e cize ziadna velka suma a nechcem ani pomyslieť co by bolo kedy kupujem niečo drahšie
@lucka1381996 ahoj, prosím ta, podarilo sa ti vrátiť tovar od allegro? Lebo ja aj rozkliknem, ale nejako tomu nerozumiem.Poslali mi adresu aj kód nejaky, ale neviem cez čo to posielať, do PL.
@bambieblue ano nakupujeme. Uz sa nam stalo ze aj na druhy den prisla objednavka