Nakupujete cez Tesco online?

6. nov 2023

Ahojte. Objednávate si domov nákup z tesca? Rozmýšľam nad tým členstvom, ale neviem teda, či budem platiť za doručenie alebo nie. Lebo najskôr píšu, že bez ohľadu na hodnotu objednávky a potom že to má byť nad 30 eur. Vedeli by ste mi poradiť, či sa teda platí za dopravu, ak by som si platila ten tesco online club čo je asi 8,99€ mesačne.
Ďakujem.

angeli121212
6. nov 2023

Ahoj ja objednávam cez tesco asi dva tri krát mesačne a teda rozhodla som sa to členstvo si neplatiť nam sa to nejak neoplatí kedže sú mesiace keď nakúpime len raz alebo ani raz

liusa82
6. nov 2023

my objednávame tak raz do týždňa.A niekedy ani to nie.To sa asi oplatí hlavne tomu,kto objednáva aj viackrát týždenne a pravidelne

angeli121212
6. nov 2023

@liusa82 ja mám na to tiež rovnaký názor a mne stále vychádza lepšie objednať dva tri krát do mesiaca riadny nákup urobiť aj kusok zásoby medzi tým si len sem tam dokúpiť u nás na dedine pečivo resp. šunku a salámu

minesasubu
6. nov 2023

Ja mam kupene clenstvo objednavam kazdy tyzden takze sa mi to oplati ale treba nakupit min za 30€ , co ja mam vzdy cize ….
sspocitaj kolko krat do mesiaca objednavas a ci sa to oplati lebo ak iba raz za cas tak nie

autor
6. nov 2023

@minesasubu ďakujem. Noo rozmýšľam nad tým nakoľko mám malé bábätko a niekedy sa mi nedá ísť do obchodu ak celý deň prší alebo je nejaký mrzutý.

taisu
6. nov 2023

Ano, objednavam kazdy tyzden a mam členstvo. A kedze nemam výťah, som veľmi ráda, že mi nosia ťažké tašky))

zeldia
6. nov 2023

Mam členstvo objednávam viac ako 4-5 krat mesačne. Ak nechces platiť za dopravu tak minimálna objednávka je 30e. Dostávaš dvojnásobok kreditov plus na úvod neake uvitacie darčeky. A viac kupónov navyse. Výsledok je ten že v podstate vsetko sa nakupuje už len z tesca je to veľmi pohodlne a ceny už neriešim. Do obchodu sa ide iba raz za cas keď niečo veeelmi treba a nedá sa počkať. Pre mňa úžasná služba.

janka_266
6. nov 2023

My sme si objednali raz a doprava bola asi 2€? Za to sa to neoplatí 😃ale celkovo to bolo časovo náročné, ak sa robí väčši nákup, kým sa všetko povybera😃ale zas doručujú aj po 18, takze sa netreba hnať domov kvôli kuriérovi.

3009
6. nov 2023

Ja síce členstvo nemám ale objednávam 2-3x do mesiaca už od korony. Niekedy treba dobre pozerať hlavne ovocie a zeleninu lebo fakt niekedy donesú nahnilé a v poslednej dobe sa na reklamácie nedá vôbec dovolať a na písomnú reklamáciu nereagujú. Ináč je to fajn služba len keby sa viac venovali kvalitnej zelenine a ovociu.