Ahojte chcela by som poradiť so oficiálnou stránkou značky Next. Keď pozerám veci vo výpredaji, vyfiltrujem si druh oblečenia, veľkosť aj pohlavie. Ked potom, ale otváram konkrétne veci tak skoro každá je v mojej hladanej veľkosti vypredaná. Robím niečo nesprávne? Dajú sa vyfiltrovat veci, ktoré majú aj realne v danej veľkosti na sklade? Dakujem za rady
Chyba je u nich na stránke 🙂 ako píše pani nado mnou, naozaj celovečerný program kým niečo v danej veľkosti nájdem 🤷♀️
navyše keď si pridam konkretnu vec do košíka a vratim sa na stranku, že teda pozeram ďalej čo chcem tak ma hodi na začiatok stranky a nie kde som skončila. 🤣
Prosím vás a veľkosti odtiaľ sedia? Keď si objednám 36, ktorú bežne nosím, nebude mi to malé? A čo detské veci, napr pre novorodenca je veľkosť 56 z next ok?
Tak vidím, že v tom nie som sama 🙏 dakujem za odpovede 😊😊
@tanaalexdenis toto ti poslat neviem, ale mala som to podobne, nic ani info ani nic a asi po mesiaci jak blesk z jasneho neba a prislo vsetko 🙂
@tanaalexdenis ved su tam normalne kontakty. bud chat alebo email International_Complaints@nextdirect.com https://www.nextdirect.com/sk/sk/faqs#contactus
@kiwi3 ďakujem.G mail nepoužívam
@rumba01 tak snáď dorazí aj tento ale skôr nech to aj ponosime.
@tanaalexdenis daj potom vediet ked dorazi prosim ta, chcem tiez este nieco poobjednavat teraz co som si vybrala nejake veci, len teda neviem ci mam ratat vobec s tym, ze to pride do muzovych narodenin 😀
@rumba01 balíček mi nedorazí niekde sa stratil.Peniaze mi majú poslať na účet.
Objednala som tie veci ešte raz tak dúfam že dorazí o týždeň má prísť balíček.
ja u nich nakupujem casto a detto.. myslim, ze sa to vyfiltrovat neda.. pre mna je nakup cez nich vzdy celovecerny program 🤷♀️😁