Nakupovanie zo stránky Next

7. nov 2021

Ahojte chcela by som poradiť so oficiálnou stránkou značky Next. Keď pozerám veci vo výpredaji, vyfiltrujem si druh oblečenia, veľkosť aj pohlavie. Ked potom, ale otváram konkrétne veci tak skoro každá je v mojej hladanej veľkosti vypredaná. Robím niečo nesprávne? Dajú sa vyfiltrovat veci, ktoré majú aj realne v danej veľkosti na sklade? Dakujem za rady

denden77
7. nov 2021

ja u nich nakupujem casto a detto.. myslim, ze sa to vyfiltrovat neda.. pre mna je nakup cez nich vzdy celovecerny program 🤷‍♀️😁

andrea140219
7. nov 2021

Chyba je u nich na stránke 🙂 ako píše pani nado mnou, naozaj celovečerný program kým niečo v danej veľkosti nájdem 🤷‍♀️

luci_ba
7. nov 2021

navyše keď si pridam konkretnu vec do košíka a vratim sa na stranku, že teda pozeram ďalej čo chcem tak ma hodi na začiatok stranky a nie kde som skončila. 🤣

janickadusicka
7. nov 2021

Prosím vás a veľkosti odtiaľ sedia? Keď si objednám 36, ktorú bežne nosím, nebude mi to malé? A čo detské veci, napr pre novorodenca je veľkosť 56 z next ok?

autor
7. nov 2021

Tak vidím, že v tom nie som sama 🙏 dakujem za odpovede 😊😊

tanaalexdenis
14. mar 2022

Viete mi poslať nejaký e-mail na Next stránku?Na ich stránke som žiaden nenašla.Pred týždňom mi mal prísť balíček no nič neprišlo ani žiaden e-mail že bude meškať.Este sa mi to nestálo.
Keď sa prihlásim skontrolovať kde je balík tak mi toto iba naskočí.

rumba01
14. mar 2022

@tanaalexdenis toto ti poslat neviem, ale mala som to podobne, nic ani info ani nic a asi po mesiaci jak blesk z jasneho neba a prislo vsetko 🙂

kiwi3
14. mar 2022
tanaalexdenis
14. mar 2022

@kiwi3 ďakujem.G mail nepoužívam

tanaalexdenis
14. mar 2022

@rumba01 tak snáď dorazí aj tento ale skôr nech to aj ponosime.

rumba01
16. mar 2022

@tanaalexdenis daj potom vediet ked dorazi prosim ta, chcem tiez este nieco poobjednavat teraz co som si vybrala nejake veci, len teda neviem ci mam ratat vobec s tym, ze to pride do muzovych narodenin 😀

bubicek24
16. mar 2022

@rumba01 ja objednávam bežné a mám to do 3 dní doma, ale je tam aj tovar pri ktorom Vám píše doba dodania 3 týždne.

rumba01
16. mar 2022

@bubicek24 heej? tak idem pozriet ako mi to ukazuje 🙂

tanaalexdenis
16. mar 2022

@rumba01 balíček mi nedorazí niekde sa stratil.Peniaze mi majú poslať na účet.
Objednala som tie veci ešte raz tak dúfam že dorazí o týždeň má prísť balíček.