Ahojte. Mate niektorá skusenosti s Royal fasion? Myslim ci vam prisiel tovar taky aky je na obrázku ci sedeli velkosti a dodacia lehota. Ďakujem
@nikola02 neobjednavala zatiaľ. Cenovo sú veľmi výhodné ale keďže je to poľský eshop tak jak trosku obavy. Doteraz som obj cez shelovet ale tenisky vydržali max 3mesiace.
@miroslava0405 Ďakujem veľmi pekne
Ja som zatiaľ spokojná s dodaným tovarom.
Neviete mi prosím povedať či veľkostne sedia?
@chutne_a_fit mne sedeli všetky okrem jedných. Ale to boli také dosť lacné, a boli užšie. So zvyšnými som zatiaľ spokojná. Aj veľkostne aj kvalitou.
@chutne_a_fit
Ja nakupujem odtiaľ zväčša vecičky pre malú. Ak zadáte na topanockach veľkosť, hneď vám vypíše vnutornu dĺžku. A tak môžte zmerať nozicku malej. Zatiaľ všetko sedelo.
Ahojte. A dodanie? Ide to cez Čínu? Alebo majú sklad?
@macilaci ono je to polsky obchod z cinskymi topankami(myslim take co sa daju kupit aj v cinakoch). Distribútor je polsky ale faktura je pisanna v cestine. Cez cinu to neide. 2x som uz obj. Kvalita primeraná cene.
Ahoj, s obchodom som spokojná, pekné produkty, super ceny, rýchle dodanie.
Baby prosím cez čo ste vracali tovar ktorý vám nesadol??
@miroslava0405 čistá čína
@jarkap1 na akú adresu ste posielali ?
Mne odpísali, že treba poslať na adresu Turany (Slovensko)
Kto vracal tovar a na akú adresu? Do Poľska alebo kam? Lebo mne ukazuje do Poľska a cena balíka na pošte je vraj 29 Euro.☹ ..balik do 4 kg
@heidi4 ahoj, prosím Ťa, ako si vyriešila vrátenie tovaru? Mne to ukazuje,že do Poľska a keďže tam mam dvoje tenisky a nejaké mokasiny, balik by stal cez postu 29 Euro.. a Packeta mi ukazuje, že do Polska nedoručuje. Ja fakt neviem čo mám robiť.. niekto tu píše, že do Turan, ale nikde nevidím nič o Turanoch.
@miroslava0405 ahoj chcem sa opýtať objednavala si to tade nakoniec ? Lebo aj ja rozmýšľam