ahoj baby idem prvýkrát objednať a chcela by som sa spýtať niekoho kto už odtiaľ objednal. dá sa poslať môj balík do packet alebo alza box? a keď nie tak doprava funguje tak že príde kuriér príde mi sms že kedy dojde?
@lenka_aknel čiže mi príde sms že kedy obdržim balík ? 😄 budem vedieť o tom dopredu aspoň deň ?
Objednávam už dlhšie, vždy príde email deň pred doručením, v deň doručenia sms, a kuriér volá, vždy ešte sa nestalo aby nechal balík len tak alebo nevolal, doručuje to normálne slovenský kuriér slovak parcel, ak by nevolal alebo nechal len tak balík nie je to chyba shein ale daného kuriéra
@veronika1754 ďakujem a za body ktoré mi ukazuje že mám čo s nimi sa dá spraviť ? mozem si uplatniť nejakú zľavu z nich na veci v košíku?
Ano tie body sa v košíku dajú premeniť na zľavu, napr. 300 bodov je 3 eur, tam v košíku je položka že použiť body keď na to klikneš zadáš koľko chceš použiť tak ti napíše koľko je za tie body zľava plus zľavovy kupón sa dá použiť súbežne s bodmi, a keď máš aplikáciu tak keď každý deň tam klikneš na body tak ti pripisuje, plus za recenzie pripisuje body, inak treba čítať recenzie lebo sú aj negatívne, nemažú ich, lebo nie každý tovar je ok, hlavne oblečenie a číslovanie nie stále sedí, no ja objednávala som už rôzne veci zatiaľ všetko spokojnosť, za tú cenu, teraz som dcéram plavky objednávala a až som bola prekvapená akej úžasnej kvality sú, úplne super