Nákup z online stránky nextdirect.com

soonyia
10. nov 2023

Ahojte, prosim vas mate skusenosti z nakupom z tejto stranky? Treba tovar uhradit hned cez kreditku alebo sa da aj na dobierku....V pripade ak tovar nesedi alebo nieje podla ako je to s vymenou kam sa posiela? Zaujima ma ci niesu potom problemy s vratenim peniazkov, ..
Dakujem

juja_01
10. nov 2023

Bežne odtiaľ nakupujem, ale s vrátením je to trošku náročnejšie, nakoľko je nutné balík poslať do zahraničia (Nemecko) a teda je aj vyššia cena za odoslanie (poštovné hradí samozrejme odosielateľ). Mne sa zatiaľ nestalo, že som niečo vrátila, ale kamoška tak raz zaplatila na poštovnom skoro 30€.

Inak je to ale spoľahlivá stránka, nie je sa čoho báť.

Ešte tip - veľa vecí z nextu predáva aj Zalando (s drobnou prirážkou na cene, ktorú ale viete vykryť zľavovým kupónom alebo odberom NL), zo Zalanda máte dopravu aj vrátenie zadarmo, čiže keď som si nebola s niečim istá a našla som to tu, objednala som radšej takto 🙂

lalilla
10. nov 2023

Uplne v pohode stranka, vratenie som neriesila, ale v baliku je normalne stitok na vratenie a pokyny mas na stranke, jedine ze dopravu pri vrateni platis ty

yanni
10. nov 2023

@soonyia priamo z Next obejednavam od 2012. NIKDY nebol problem. Akurat my zijeme v DE, takze s vratenim na vlastne naklady je mensia ostara. Akurat NIKDY som nic nevracala. Ak som nieco objednala a nepasovalo, väcsinou to bolo velke, odlozila som a dieta dorastlo. Platenie na dobierku som nikdy neriesila (ani z inych eshopov-objednavam aj z Ciech a Slovenska), platim cez paypal alebo ak sa neda, tak normalne kreditkou.

veklipo
10. nov 2023

Ja odkedy mam deti, kupujem pre ne len tam. Veci sú kvalitne a keď už vyrastú z nich, ľahko sa predávajú.
Vraciam minimálne. Deťom vôbec, lebo viem presne, akú veľkosť, sebe sem tam. S vrátením peňazí nikdy nebol problem.