Ahojte, máte skúsenosti s nákupom z bershka? Chcem sa iba opýtať či je vrátenie prostredníctvom kuriéra zadarmo ? Lebo niekde píšu že áno a niekde že to hradím vlastnými nákladmi
Tak super, nechala som tam 40€ a objednala som si viac veci ale po viac veľkostiach, tak už vidím že ak mi to vôbec príde tak vrátenia peňazí sa nedočkám 🤣🥲
@peknuckaaa radšej kúpte v Zare, je to tá istá firma a pokial viem majú otvorené niekoľko dni do týždňa, kde to viete aj osobne prísť vrátiť a nemusíte riešiť kuriéra ... kamarátka teraz vracala tovar zo Zary a išla normálne do predajne len si treba zistiť kedy majú otvorené... neviem či Bershka má takúto možnosť
Dobrý deň, s nákupom v Berske som vôbec nemala problém (kupovala som asi 2-3 týždne dozadu). Zásielku mi síce rozdelili do 2 balíčkov, ale tie prišli iba a rozdielom jeden deň. Niektoré kúsky nesadli, tak som vybavovala vrátenie. To bolo úplne bezproblémové a zdarma ako píšu, kuriér prišiel balíček vyzdvihnúť asi za 2 dni od podanej žiadosti a nič som neplatila. Peniaze mi potom asi o týždeň prišli na účet, ja som bola spokojná. Podľa mňa sa nemáte čoho obávať 🌼
@peknuckaaa môžem sa pripnúť? prišla vám teda objednávka a bola ste spokojná?
@simoka obj.mi dosla ale vratila som ju a 26.1 mi dosla fakt.na vratenie penazi ale dodnes penazi nikde
@minnie1311 prosím ťa na akú adresu si reklamovala,však sa k ziadnej neviem dopatrat,dík
Neodporúčam! Vo výpredaji som vytvorila viac objednávok, ale viac vecí mi nesadlo, tak som to poslala späť. V piatich prípadoch až po reklamácii (písala som im asi 5x) sa mi vrátili peniaze, raz mi písali, že vrátená zásielka k nim nedorazila (napokon sa "zázračne" našla, potom mi poslala späť menej ako bola pôvodná cena. Už som stratila trpezlivosť a podala som podnet na SOI. Hoci veľa ani od toho nečakám ale nikdy v živote si už neobjednám nič z tejto stránky.
@kikusineckakikuska dobrý deň, syn si teraz objednal z bershky oblečenie dosť vo veľkej sume, jedna vec prišla minulý týždeň, no zvyšok veci zatiaľ nedorazil. Skúšala som volať, dvihnu po anglicky. Nemáte náhodou nejakú podobnú skúsenosť ako sa s nimi spojiť? Bojím sa ze veci nedorazia a tak prídeme aj o peniaze. Ďakujem
@krivamajka tam sa nedovolate.ani mail nefunguje.skuste este pockat ci neposlu vo viacerych balikoch
@minnie1311 ďakujem
Niekedy je problém ,že to ide zo zahraničia . Nemajú to na Slovensku v sklade. Mne prišli veci zo Španielska myslím . Dlhšie to kľudne môže trvať ale mne všetko prišlo. Niektoré veci sú fajn ale niečo sú nekvalitne veci. Radšej kúpim osobne.
Ahooj, no mne sa stala taká vec, že som si objednala nákup, jedna objednávka mi prišla na 3 krát a jedna časť ani nedorazila. Na e-mail mi už neodpovedali. Síce neviem ako to je s vrátením , ale možno niekomu pomôže moja skúsenosť.