Nákup z Bershky

peknuckaaa
17. mar 2021

Ahojte, máte skúsenosti s nákupom z bershka? Chcem sa iba opýtať či je vrátenie prostredníctvom kuriéra zadarmo ? Lebo niekde píšu že áno a niekde že to hradím vlastnými nákladmi

zuzisimurdova1987
17. mar 2021

Ahooj, no mne sa stala taká vec, že som si objednala nákup, jedna objednávka mi prišla na 3 krát a jedna časť ani nedorazila. Na e-mail mi už neodpovedali. Síce neviem ako to je s vrátením , ale možno niekomu pomôže moja skúsenosť.

peknuckaaa
autor
17. mar 2021

Tak super, nechala som tam 40€ a objednala som si viac veci ale po viac veľkostiach, tak už vidím že ak mi to vôbec príde tak vrátenia peňazí sa nedočkám 🤣🥲

gabika0825
17. mar 2021

@peknuckaaa radšej kúpte v Zare, je to tá istá firma a pokial viem majú otvorené niekoľko dni do týždňa, kde to viete aj osobne prísť vrátiť a nemusíte riešiť kuriéra ... kamarátka teraz vracala tovar zo Zary a išla normálne do predajne len si treba zistiť kedy majú otvorené... neviem či Bershka má takúto možnosť

kikusineckakikuska
19. mar 2021

Dobrý deň, s nákupom v Berske som vôbec nemala problém (kupovala som asi 2-3 týždne dozadu). Zásielku mi síce rozdelili do 2 balíčkov, ale tie prišli iba a rozdielom jeden deň. Niektoré kúsky nesadli, tak som vybavovala vrátenie. To bolo úplne bezproblémové a zdarma ako píšu, kuriér prišiel balíček vyzdvihnúť asi za 2 dni od podanej žiadosti a nič som neplatila. Peniaze mi potom asi o týždeň prišli na účet, ja som bola spokojná. Podľa mňa sa nemáte čoho obávať 🌼

simoka
17. jan 2022

@peknuckaaa môžem sa pripnúť? prišla vám teda objednávka a bola ste spokojná?

minnie1311
3. feb 2022

@simoka obj.mi dosla ale vratila som ju a 26.1 mi dosla fakt.na vratenie penazi ale dodnes penazi nikde

mirkamirko0809
27. máj 2022

@minnie1311 prosím ťa na akú adresu si reklamovala,však sa k ziadnej neviem dopatrat,dík

vivien71
15. aug 2022

Neodporúčam! Vo výpredaji som vytvorila viac objednávok, ale viac vecí mi nesadlo, tak som to poslala späť. V piatich prípadoch až po reklamácii (písala som im asi 5x) sa mi vrátili peniaze, raz mi písali, že vrátená zásielka k nim nedorazila (napokon sa "zázračne" našla, potom mi poslala späť menej ako bola pôvodná cena. Už som stratila trpezlivosť a podala som podnet na SOI. Hoci veľa ani od toho nečakám ale nikdy v živote si už neobjednám nič z tejto stránky.

krivamajka
20. sep 2022

@kikusineckakikuska dobrý deň, syn si teraz objednal z bershky oblečenie dosť vo veľkej sume, jedna vec prišla minulý týždeň, no zvyšok veci zatiaľ nedorazil. Skúšala som volať, dvihnu po anglicky. Nemáte náhodou nejakú podobnú skúsenosť ako sa s nimi spojiť? Bojím sa ze veci nedorazia a tak prídeme aj o peniaze. Ďakujem

minnie1311
20. sep 2022

@krivamajka tam sa nedovolate.ani mail nefunguje.skuste este pockat ci neposlu vo viacerych balikoch

krivamajka
21. sep 2022

@minnie1311 ďakujem

kyuubi
26. okt 2022

Niekedy je problém ,že to ide zo zahraničia . Nemajú to na Slovensku v sklade. Mne prišli veci zo Španielska myslím . Dlhšie to kľudne môže trvať ale mne všetko prišlo. Niektoré veci sú fajn ale niečo sú nekvalitne veci. Radšej kúpim osobne.