Nákup na www.booho.sk

6. apr 2022

Dobry den,

Chcela by som sa podelit a mozno aj varovat pred nakupom na booho.sk. Mali ste s nim skusenosti? V Januari (24.01.2022) som objednala tovar z tejto stránky. Slubuju expresne odoslanie, ale pravda je ze o rychlosti a hlavne o serioznosti tohto obchodu pochybujem. Do dneska mi tovar nebol doruceny. Ked som im pisala (uz niekolko krat, naposledy dnes) ze uz ubehlo viac nez 50 pracovnych dni, tak mi odpisali, ze tovar bol odoslany, ze sa mam informovat na poste. Na zaklade coho? Na poste som bola - nic tam nemaju ulozene (aj ked sice chapem ako by to overili - ale pani na poste aj tak ochotne hladala podla mena). Ziadala som peniaze naspat na ucet nakolko uz naozaj nemienim dlhsie cakat - ved povedzme si - Januar bol uz celkom davno, ale obchod sa tvari ze je to OK, ze mi tovar urcite pride, nemam byt nedockava. Ja nemam problem zaplatit keby ten tovar aj dosiel, ale podla mna uz z toho nic nebude.
No nic, chcela som są asi len trocha postazovat, a mozno aj varovat pred nakupom z tohto internetoveho obchodu, lebo naozaj pristup maju velmi zvlastny.

kaya999
6. apr 2022

My sme objednávali 12.2. A zásielka nám prišla až minuly týždeň
Doplácala som ešte clo
Stránku majú celkom peknú dodanie malo byt do 5. Dni
Tovar ktorý prišiel bol otrasný zbytočných 32.50 vyhodených do vzduchu😡

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinaba
6. apr 2022

Do buducna si v prvom rade precitajte obchodne podmienky. U VSETKYCH ESHOPOCH - lebo nie je eshop ako eshop. A tiez staci dat do googla bohoo recenzie, napr. Nielen ze sa dozviete, ze ide o Cinu, ale zistite, ze sa na stranke len sprostredkovava obchod. A tym usetrite prachy aj nervy.
V tomto pripade je rozhodne lepsie kupovat uvedeny tovar na Aliexprese - len za lepsie ceny a aj s recenziami na tovar.
Citujem:
Prevádzkovateľ platformy booho.sk nie je predávajúcim tovaru, s ktorým sa obchoduje prostredníctvom platformy booho.sk, ale sprostredkováva uzatváranie kúpnych zmlúv so zákazníkmi pre predávajúceho tým, že prevádzkuje webovú prezentáciu ako platformu, na ktorej umožňuje predávajúcim prezentovať svoj tovar a kupujúcim prejaviť záujem o vybraný tovar a sprostredkováva výmenu informácií medzi predávajúcim a kupujúcim až do prípadného uzatvorenia kúpnej zmluvy
https://booho.sk/obchodne-podmienky-booho

vsauce_
6. apr 2022

Vždy si najprv pozeraj recenzie na eshop, s ktorým nemáš žiadne skúsenosti. Fotky sú stiahnuté evidentne z aliexpressu a všetko čo vyzerá až príliš dobre nemusí byť pravda.
https://www.rexter.cz/rubriky/recenze/boohoo-a-...

daniela2202
7. apr 2022

Moje pravidlo je , nikdy peniaze vopred.

vanesa_stprs
7. aug 2023

Prosí vás nejaký dobrí internetoví obchod bez podvodou a dá sa platiť hotovosťou keď pride kuriér neviete o nejakom ak áno tak môžte prosím napísať sem ďakujem.