Nákup na Swappie

dadika2535
11. júl 2021

Ahojte, kupovali ste niekto cez túto stránku repasované iphony? Budem rada za Vaše recenzie a odporúčania. Ďakujem 🙂

dominikac321
11. júl 2021

@dadika2535 ja by som nekupila, to je take ze na jednom sa pokazilo toto na druhom toto a zo zvysku co funguje urobili jeden...

janai1
11. júl 2021

@dadika2535 za tu cenu radšej nový mobil... Minule som si tak porovnávala pár kusov a boli lacnejšie o cca 30€ 🤷‍♀️
Inak, toľko "influencerov" co musia zaplatiť, tiež bude niekde zádrhel...

monka105
11. júl 2021

Úprimne? Ja by som to asi neriskovala. Už raz pokazený telefón je už raz pokazený telefón. A zas až také markantné rozdiely v cenách tam nie sú.

dadika2535
autor
11. júl 2021

Práve to, že či sa nájde nie "reálny" kto s tým má skúsenosti
@janai1

sissy27
11. júl 2021

@dadika2535 skúsenosť nemám a ani nikoho nepoznám, ale teda predávajú to za cenu takmer nových. Vo všeobecnosti nie som za nákup používanej elektroniky, ale keď už, tak aspoň za adekvátnu cenu.

muffinpuff
12. júl 2021

@dadika2535 ahoj, ja som si cca pred polrokom kupila zo Swappie iphone 8 v stave ‘veľmi dobrý’ a som spokojná 🙂 telefón funguje, do troch dní bol u mňa a dala som si u nich rovno nalepiť ochranné sklo. nemám sa na čo sťažovať 🤷🏻‍♀️🙂 ale určite si sprav ešte prieskum, či je to pre teba ideálne riešenie.

dadika2535
autor
14. júl 2021

@muffinpuff ďakujem krásne za príspevok, osobne sa aj trošku bojím, preto som napísala, či sa vôbec niekto takí nájde. Rozmýšľaľa som nad kúpou "ako nový" uvidím ako sa rozhodnem 🙂

adam066
20. mar 2023

Ja som kupoval pred týždňom mobil zo swappie, konkretne iphone 12 vo výbornom stave a so 100% baterkou a po 2 dňoch som ho poslal späť, lebo baterka sa mi vybijala pred očami, a potom sa vracali percentá naspäť. Podľa mňa to nemohla byť ani náhodou nová batéria. Čiže mám iba jednu skúsenost s tou stránkou a bohužiaľ je to nepríjemná skúsenosť.