Ahojte, kupovali ste niekto cez túto stránku repasované iphony? Budem rada za Vaše recenzie a odporúčania. Ďakujem 🙂
@dadika2535 za tu cenu radšej nový mobil... Minule som si tak porovnávala pár kusov a boli lacnejšie o cca 30€ 🤷♀️
Inak, toľko "influencerov" co musia zaplatiť, tiež bude niekde zádrhel...
Úprimne? Ja by som to asi neriskovala. Už raz pokazený telefón je už raz pokazený telefón. A zas až také markantné rozdiely v cenách tam nie sú.
Práve to, že či sa nájde nie "reálny" kto s tým má skúsenosti
@janai1
@dadika2535 skúsenosť nemám a ani nikoho nepoznám, ale teda predávajú to za cenu takmer nových. Vo všeobecnosti nie som za nákup používanej elektroniky, ale keď už, tak aspoň za adekvátnu cenu.
@dadika2535 ahoj, ja som si cca pred polrokom kupila zo Swappie iphone 8 v stave ‘veľmi dobrý’ a som spokojná 🙂 telefón funguje, do troch dní bol u mňa a dala som si u nich rovno nalepiť ochranné sklo. nemám sa na čo sťažovať 🤷🏻♀️🙂 ale určite si sprav ešte prieskum, či je to pre teba ideálne riešenie.
@muffinpuff ďakujem krásne za príspevok, osobne sa aj trošku bojím, preto som napísala, či sa vôbec niekto takí nájde. Rozmýšľaľa som nad kúpou "ako nový" uvidím ako sa rozhodnem 🙂
Ja som kupoval pred týždňom mobil zo swappie, konkretne iphone 12 vo výbornom stave a so 100% baterkou a po 2 dňoch som ho poslal späť, lebo baterka sa mi vybijala pred očami, a potom sa vracali percentá naspäť. Podľa mňa to nemohla byť ani náhodou nová batéria. Čiže mám iba jednu skúsenost s tou stránkou a bohužiaľ je to nepríjemná skúsenosť.
@dadika2535 ja by som nekupila, to je take ze na jednom sa pokazilo toto na druhom toto a zo zvysku co funguje urobili jeden...