Nákup cez stránku Möbelix

luckalucka5718
20. feb 2022

Dobrý deň, chcem sa spýtať za koľko vám prišla objednávka z mobelixu keď ste objednávali cez internet a dali ste si to poslať domov?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marci77
20. feb 2022

ja som minuly tyzden objednala svetla cez internet s vyzdvihnutim na predajni v BA, a hned na druhy den rano som mala mail, ze si mozem vyzdvihnut a mam 4pracovne dni na vyzdvihnutie
velmi zavisi, co ste si objednali, lebo pri niektorych napr. nabytkoch je dodanie do 6tyzdnov a podobne, maju to tam pri tom tovare vtedy napisane

brunecka77
20. feb 2022

@luckalucka5718 ahoj, my sme objednavali nedavno nabytok do pracovne, na stranke mali uvedene dorucenie 7-14 dni a volali nam asi o tri dni, ze kedy to mozu priniest, takze to netrvalo ani tych 7 dni 😉 drobnosti poslali kurierom, to trvalo asi tiez tak 3-4 dni.

tana_v
20. feb 2022

Je to individuálne. Mne sa v novembri stalo, že som objednávala, všetky položky písalo skladom, v potvrdzujúcom maili dodanie cca 3 dni, ale objednávka neprichádzala. Keď som si to kontrolovala cez číslo objednávky som zistila, že jeden produkt nie je skladom a čakajú naň, tak som zavolala na infolinku a zistila, že dodanie bude o 7-9 týždňov. Ospravedlňujúci mail, že to bude meškať mi prišiel asi o 3 týždne od objednania. Posledná objednávka bola doručená, ako bol odhadovaný čas. Obe som mala prevzatie na pobočke.