Nákup cez guessvipshop

miska431
9. okt 2023

Ahojte prosím vcera som nakúpila na stránke guessvipshop objednával odtiaľ niekto ? Kabelky, batoh ?
Za aky čas vám balík prišiel a či všetko prišlo ? Je to zo zahraničia Dakujem

river_song
9. okt 2023

Na prvy pohlad je to scam. Si si ista, ze je to normálny regulerny obchod?

sissy27
9. okt 2023

@miska431 no tak veľa šťastia... snáď ti príde aspoň niečo... a nie, nie je to seriózny eshop, to vidno už na prvý pohľad. Škoda, že si sa nespýtala predtým ako si urobila nákup...

miska431
autor
9. okt 2023

Neviem baby možno som sa mala spýtať pred
Ale čo sa týka aj platobnej brány tak sú tam normálne nase slovenské aj karty visa atd… síce som neplatila veľa za objednávku , ale uvidíme či mi to príde trosku ste má zneistili

miska431
autor
9. okt 2023

Tak už len dúfať že mi možno niečo príde ak vôbec však ? Och

river_song
9. okt 2023

@miska431 ono stačí vyhľadať nazov obchodu cez google a je tam toho viac ako dost.. 🤷 asi by som na tvojom mieste neocakavala ziaden tovar. Bohuzial 🤷
https://securedstatus.com/guessvip-shop-scam/

miska431
autor
9. okt 2023

Dievcata aj tak vám Dakujem volala som banky dala som si zablokovať kartu aby má neobrali aj o ďalšie peniaze , nakoľko je platba v rezervaci nedá sa stornovať takze musím počkať kým bude platba v obratoch a potom môžu poslať sťažnosť , žiaľ poučila som sa a už nikdy takto nebudem objednávať

maranco
9. okt 2023

@miska431 doména guessvip.shop vznikla pred mesiacom 2023-09-01, vlastník je utajený. Ako si sa dostala k tej stránke?

Pri platbe majú logo PayPal ale takú platbu neponúkajú, obchod chce priamo údaje o karte neplatíš cez žiadnu platobnú bránu.
Ak je obchod neseriózny už teraz získal tvoje údaje z karty a môže ti vyberať z tvojho účtu koľko máš nastavený denný limit na internetové platby.
Ak by tovar naozaj zaslali tak počítaj, že za tovar z Austrálie doplatíš 20% daň a ak je cena nad 150€ aj clo.

miska431
autor
9. okt 2023

@maranco už je karta zablokovaná

miska431
autor
9. okt 2023

@maranco sama neviem ako som sa k tomu dostala na internete mi to vyhodilo

maranco
9. okt 2023

@miska431 podvodník si rád zaplatí reklamu na FB alebo inde a naláka svoje obete na výhodné ceny a potom zbalí kufre