Nákup cez Allegro

rene007
18. okt 2024

Ahojte, plánujem si kúpiť cez túto stránku vec v hodnote 200€ konkrétne slúchadlá, obchod ma zaujal hlavne kvôli nízkym cenám a rozdiely sú oproti iným obchodom ako Nay, Alza aj 100€. Mám však pochybnosti o kvalite vecí keďže eshop je na heureke vždy v najlacnejšej ponuke na daný produkt tak aby sa z toho nevykľul skrytý alliexpres aspoň čo sa elektroniky týka, čiže tiež fake. Aký máte na to názor?

viestta
18. okt 2024

@rene007 allegro je nakupna galeria, kupujes u konkretneho predajcu. Ked chces mat aspon aku taku istotu, musis si prelustrovat predajcu a jeho dalsiu ponuku ci to nie je prepredaj z Ciny.
Ale su tam aj seriozni predajcovia, je to pripad od pripadu a rozhodnut sa musis ty

denisa_deniska
18. okt 2024

@rene007 treba si skontrolovať predajcu, ale mne vždy prišlo všetko originál, z poľska

sunshine_007
18. okt 2024

@rene007 allegro je polsky amazon, pozri si revenue na konkretny produkt, objednala som viac x zatial iba spokojnost.

biba_18
18. okt 2024

preveriť predajcu veru… ja som dokonca zažila, že obchod cez allegro predával lacnejšie než na vlastných stránkach…

angela85
18. okt 2024

Ja mám tiež len dobré skúsenosti,ale predávam len od poľských predajcov. Treba si prejsť jeho ponuku,plus recenzie

basska_b
18. okt 2024

Allegro je polske, je to ako amazon, mall.sk alebo kaufland marketplace. Tzv. online trhovisko... Nemala by som obavy

tess123
18. okt 2024

@rene007 za mňa áno ja kupujem stále ,len musíš pozrieť kto je predajca niekdy je tam aj už použitý tovar ale tak ti hneď píše . Za mňa veľká spokojnosť. Prikladám aj link ako to vyzerá ak je niečo použité.
https://allegro.sk/ponuka/kocik-3v1-maxi-cosi-z...

angela85
19. okt 2024

Ale určite sú tam aj predajcovia z Číny

emka530
19. nov 2024

@rene007 mall.sk končí, prechádza pod Allegro, tak už nebude prehľad kto je polský predajca a kto slovenský..musíš riadne študovať pred tým než si danu vec kupiš. Ideálne kuknúť kto je obchodný partner.

kittykat22
19. nov 2024

ak beries originalnu vec ako apple, sony & spol, tak to je v pohode. Kupovala som tam ovela lacnejsiu korejsku kozmetiku ako u nas. Ale kupila som si bambusovu tasku za 40 - nie uplne malo a prisla mi zabalena kompletne v krabici a na nej made in China. Takze Aliexpress/Allegro/Ja 🙄

tess123
19. nov 2024

@kittykat22 no ja sa radšej ani nevyjadrujem Alegro nikdy viac...tovar rozdelili na 3 časti zaplatila som celú sumu pri prvej časti a zvyšok som nedostala takže nikdy viac a navyše sa nedá reklamovať poriadne som sklamaná ,aj keď vyššie som písala aká som spokojná ale až na túto objednávku bolo všetko ok . No teraz som prišla o cca 100e😡

kittykat22
19. nov 2024

@tess123 👀
A nejde to riesit cez allegro hlavnu stranku? Nie je tam zakaznicka podpora?

gleep1
19. nov 2024

Mne allegro nepríde ako Amazon ale ako aliexpress s rozdielom že nemáš poštovné zadarmo ale naúčtuje ti poštovné za každú položku zvlášť. Hrozná stránka 🥲

angela85
20. nov 2024

@tess123 no ja som s allegrom nemala som žiadne problémy ani s reklamáciou ani vrátením tovaru ani s vrátením peňazí. Je to tvár prevažne z Poľska. Treba si dať pozor na predajcov tovaru z Číny ale oni tam nemajú väčšinou Allegro Smart a dodanie cca 10-15 dni poľský predajca má tak asi tri dni. Aj s kvalitou som spokojná.

@kittykat22 aj kopec veci na Slovensku v normálnych obchodoch je Made in china

kittykat22
20. nov 2024

@angela85 tak to je fajn, ze si s tym v pohode, ze su vsade v obchodoch veci z ciny, ale ja s tym v pohode niesom.

angela85
20. nov 2024

@kittykat22 či som vpohode alebo nie,to som ani nepísala,ale proste je to fakt

tess123
20. nov 2024

@kittykat22 je ale bohužiaľ komunikácia s nimi nulová som raka naštvaná že nikdy viac 😡