Ahoj, aký je Váš najobľúbenejší film/seriál ktorý by ste mi odporučili? Žáner môže byť hocijaký, hoci mám najradšej hororovky alebo fantasy/sci-fi 🙂
@janulik2008 No keď som bol menší tiež to bol môj jeden z obľúbených krimi seriálov :D to teraz ešte fiči v telke? :D
@andy71097 tuším to na Wau cez vikend ide ale nie som si istá 😀😀😀
Mne sa páčil zo seriálov Fall(Pád), Ostré predmety, Vražedné práva (How to get away with murder) Most, z hororových Haunting of Hill house, Sídlo Bly. Filmy Kyslík, Počiatok, hororové klasiky Insidious, V zajatí démonov, Autopsy of Jane Doe (Tajomstvo slečny neznáme?), Žena v okne, Neviditeľný, Thelma (trošku pomalší dej). Mňa ešte napadnú ďalšie
@andy71097 ak ta bavi scifi odporucam Black Miror
@andy71097 ak ta bavia aj stariny, tak stargate, novsie prevedenie ma stargate universum.
zaujimavy je manifest, ma tri serie, neviem ci dotocia aj stvrtu, lebo v tretej to riadne domotali.
raz sme zacali pozerat taky serial len nevim ako sa volal, bol to zabavny park s robotmi situovany do westernoveho mesta, zakaznici si povedali aky chcu scenar a ti roboti ho hrali a kazdy den im vymazali pamat, ale niektori si nieco pamatali, ale ja som to potom nepozerala, na mna to bolo velmi nasilne.
Čo sa tak všímam tak netflix celkom fičí u väčšiny, oplatí sa to ? 🙂
Jednoznačne major Zeman 😁👍👍
Môžem odporučiť seriál Mělas to vědět a druhý Mozaika lží. Ťažko povedať žáner, jedno je z dielne netflixu a druhý hbo. Seriál (Mráz, Zmrzlí mrtvý- Frozen dead), čo ma vôbec nebavil, tak bol adaptácia knihy od B. Miniera Mráz. Kniha aj keď trochu viac rozťahaná je super, ale seriál nemá nič z nej, žiadnu atmosféru a aj dej bol pozmenený-hlavne koniec.
Ja som fičala na Kosti 😀