Ahojte viem že by sa to tu nemalo rozoberať lebo to nemá nič spoločné s materstvom ale vedeli by ste mi odporúčiť nejaké dobré horory. ĎAKUJEM🥰
@barbaratothovaa V zajatí démonov, Zbav nás zlého, Sinister, Insidious...
Za mna super horor Malasana, Host z roku 2020 - tento bol zatial naj, vacsinou sa nebojim, ale toto bolo drsne pre mna, no a plus co tu dievcata spomenuli - Insidious, V zajati demonov.
@barbaratothovaa doktor spánok
@barbaratothovaa Halloween, Poltergeist. Klasiky, ktoré sú aj po toľkých rokoch výborne.
Ak máš veľmi pevné nervy aj žalúdok: Ľudská stonožka, Kanibalovia, Aj hory majú oč, i Srbský film, Hmla od Stephena Konga, séria Saw...
Mniska - myslela som ze sa poserem 🙊 ja sa rada stotoznujem s postavami a predstavujem si v deji seba a teda toto bolo top pre mna 👍 a potom mam rada Saw, to je fajn seria, je tam vsetko, krv, zapletka, ziadny pavuk ani ziadne mrtve dieta
Chlapec - boy
Horor Mama
Zhasni a zemres
Annabelle
@barbaratothovaa ...mne sa pacili serialy 30 striebornych a Mestecko Twin Peaks (tam su tusim 2 serie a 1 film)
Nie som na horory kde len krv strieka a rezu sa ludia. Toto boli take ine.
A teda aj spominany Dr.Spanok a Shining.
@barbaratothovaa a este syn mi tu hovori ze The Platform
ja milujem spanielske horory, napr El Orfanato - Sirotinec
@missviolet Odporucam Los ojos de Julia ; Telo (2012) a Contratiempo.
Sinister,Piatok13,Hostel, Halloween,To,Cintorín mŕtvych zvierat,The Shining,Nočná Mora z Elme Street,Kruh,Čo sme videli čo sme sliseli,Stepfater,Vreskot,My,Očista,Anabelle
@barbaratothovaa urcite odporucam - ve sparech dabla ( exorcizmus z marnice)
@heleninamama srbský film je vážne pre silný žalúdok.... A ľudí čo zvládnu pozerať sa na uchyla co natáča akože.... s deckom.. Hnus 🤮🤮🤮pri tomto som vážne hodila menšiu sablu 🤮🤨
@luchab videla som vsetky, ale dakujem 😊
Z mladi - Pokoj 1408, Mirrors 1,2, Ils... Uz nepozeravam 😂
@veronikalubko to asi nebude nič pre mňa😅
@barbaratothovaa poviem ti videla som raz a už NIKDY... 😄
@veronikalubko dám na tvoju skúsenosť ( pre istotu)🤣
Ghostland, get out, autopsy of jane doe
@barbaratothovaa srbsky film je len uchylovina, nie horor... ono to skor patri do zanru "rape and revenge" - v tom pripade je rovnaky hnus aj Split on your grave, ale ani jedno neradim medzi horory
Zvládnem aj horšie, a tieto neboli tie najstrašidelnejšie, čo som už videla, ale aj tak ma (neviem prečo) ale vydesili najviac: Dead Silence a Mirrors (jednotka) - asi pre atmosféru.
@barbaratothovaa veľa dobrých už bolo spomenutých, ale skus si pozrieť aj toto..blood red sky,noční můry z temnot
@barbaratothovaa drag me to hell ,the key. Horory nepozeravam ale za mlada to boli TOP.
V moci dabla
@veronikalubko nečudujem sa
@barbaratothovaa
Insidious, Vzajati demonov, Zena v ciernom. Naposledy ma zaujal film Tajemství smrti slečny Neznámé.