Pekný deň prajem,
potrebovala by som objednať kopec vecí lekárne a zaujíma ma,či máte skúsenosť, ktorá online lekaren je najlacnejšia (môže byť aj z Čiech)...objednávka bude určite nad 100€,preto ma nezaujíma doprava,väčšinou je to nad takúto hodnotu zadarmo. Vopred ďakujem za odpovede.
VIP Lekáreň v Košiciach môžem len odporučiť. Majú perfektné ceny. A potešia aj milým darčekom. Jednoducho každý je pre nich VIP.
@erika434 neda sa to jednoznacne povedat, ja napriklad kupujem konkretne magnezium, ktore stoji cca 10€, niekedy ho daju do akcie 1+1 gratis, cize ma vyjde 5€, alebo niekde daju akciu za 8€, tak kupim tam, ak práve inde nie je akcia 1+1...tie ceny sa menia, to sa neda jednoznacne povedat, kde sa oplati...dnes kupis mozno vyhodnejsie v Max, zajtra v Pilulke, pozajtra to moze byt Benu...
Najlepšie je porovnať si to cez heureku. Podľa toho čo chceš kupovať.
Ked kupujes toho viac, musis si nahadzat do kosika aspon v troch lekarnach a kde ti vyjde najmenej tam kupit. Pretoze v jednej je vyrazne lacnejsie jedno, v inej druhe, ani jedna nie je ze mega vyhodna, ze ma vsetko lacne.
@erika434 to sa absolútne nedá takto povedať, že ktorá je najlacnejšia. Záleží od toho, čo kupuješ, všade sú nejaké akcie. Vždy vyberám tú, kde ma dané veci vyjdu najlacnejšie a vždy je to iná lekáreň. Jediná účinná rada už bola spomenutá - nahádzať do košíka vo viacerých lekárňach a sama sa rozhodneš.
@erika434 keď mi treba viac veci z lekárni tak si dám do Googlu tu najdrahšiu položku, ktorú potrebujem objednať a otvorím 2-3 lekárne kde je tento produkt za najvýhodnejšiu cenu. Postupne pridávam do košíka tie ďalšie, ktoré potrebujem. Objednám odtiaľ, kde to vyjde najvýhodnejšie. Väčšinou u mňa vyhráva mojalekaren, ďalšia za ňou je pilulka.sk a tretia tuším Benulekaren. Okolo týchto troch sa točím vzdy. Ako plus k tomu využívam cash back portál a nejaké drobné z objednávky mi cinknú späť.
Zo skúseností najviac objednávam v lekárňach mojalekaren.sk , pilulka.sk, zvyknem občas aj dr Max aj Benu a teraz najnovšie etabletka.sk vyzerá byť super. Pilulka má vytočila pred pár dňami, mala som v košíku veci za 60€, pred pár dňami mi to z ničoho nič zbehlo na 72€, kuknem do košíka, a niečo mi zdraželo o 2-3€, mala som tam 6 vecí. Takže som pekne zapla ostatné lekárne, a hodila všetko do košíka, kde ma to vyjde lacnejšie - ako už baby vyššie písali. Tak je to najlepšie.
Skúšali ste lekarenvkocke.sk ?
Ahoj, ja si vzdy otvorim 4-5 lekární, viem, co potrebujem, nahádzem do kosika a vidím rozdiel. Naposledy som platila v DR.Max 35€ a to isté mi v inej vyslo na 48€, dokonca 54€.