Najlacnejšia online lekáreň

erika434
11. sep 2023

Pekný deň prajem,
potrebovala by som objednať kopec vecí lekárne a zaujíma ma,či máte skúsenosť, ktorá online lekaren je najlacnejšia (môže byť aj z Čiech)...objednávka bude určite nad 100€,preto ma nezaujíma doprava,väčšinou je to nad takúto hodnotu zadarmo. Vopred ďakujem za odpovede.

suzitok
11. sep 2023

Ahoj, ja si vzdy otvorim 4-5 lekární, viem, co potrebujem, nahádzem do kosika a vidím rozdiel. Naposledy som platila v DR.Max 35€ a to isté mi v inej vyslo na 48€, dokonca 54€.

erika434
autor
11. sep 2023

@suzitok áno,presne pre toto sa pýtam na konkrétnu lekáreň, lebo takto mam nahadzane v košíku, ale možno o nejakej neviem ktorá je fakt dobrá

bloger
11. sep 2023

VIP Lekáreň v Košiciach môžem len odporučiť. Majú perfektné ceny. A potešia aj milým darčekom. Jednoducho každý je pre nich VIP.

suzitok
11. sep 2023

@erika434 neda sa to jednoznacne povedat, ja napriklad kupujem konkretne magnezium, ktore stoji cca 10€, niekedy ho daju do akcie 1+1 gratis, cize ma vyjde 5€, alebo niekde daju akciu za 8€, tak kupim tam, ak práve inde nie je akcia 1+1...tie ceny sa menia, to sa neda jednoznacne povedat, kde sa oplati...dnes kupis mozno vyhodnejsie v Max, zajtra v Pilulke, pozajtra to moze byt Benu...

bloger
11. sep 2023

Najlepšie je porovnať si to cez heureku. Podľa toho čo chceš kupovať.

lubmar
11. sep 2023

Ked kupujes toho viac, musis si nahadzat do kosika aspon v troch lekarnach a kde ti vyjde najmenej tam kupit. Pretoze v jednej je vyrazne lacnejsie jedno, v inej druhe, ani jedna nie je ze mega vyhodna, ze ma vsetko lacne.

janka1011
11. sep 2023

@erika434 to sa absolútne nedá takto povedať, že ktorá je najlacnejšia. Záleží od toho, čo kupuješ, všade sú nejaké akcie. Vždy vyberám tú, kde ma dané veci vyjdu najlacnejšie a vždy je to iná lekáreň. Jediná účinná rada už bola spomenutá - nahádzať do košíka vo viacerých lekárňach a sama sa rozhodneš.

tetaandulkova
11. sep 2023

@erika434 keď mi treba viac veci z lekárni tak si dám do Googlu tu najdrahšiu položku, ktorú potrebujem objednať a otvorím 2-3 lekárne kde je tento produkt za najvýhodnejšiu cenu. Postupne pridávam do košíka tie ďalšie, ktoré potrebujem. Objednám odtiaľ, kde to vyjde najvýhodnejšie. Väčšinou u mňa vyhráva mojalekaren, ďalšia za ňou je pilulka.sk a tretia tuším Benulekaren. Okolo týchto troch sa točím vzdy. Ako plus k tomu využívam cash back portál a nejaké drobné z objednávky mi cinknú späť.

monikabotosova
11. sep 2023

Zo skúseností najviac objednávam v lekárňach mojalekaren.sk , pilulka.sk, zvyknem občas aj dr Max aj Benu a teraz najnovšie etabletka.sk vyzerá byť super. Pilulka má vytočila pred pár dňami, mala som v košíku veci za 60€, pred pár dňami mi to z ničoho nič zbehlo na 72€, kuknem do košíka, a niečo mi zdraželo o 2-3€, mala som tam 6 vecí. Takže som pekne zapla ostatné lekárne, a hodila všetko do košíka, kde ma to vyjde lacnejšie - ako už baby vyššie písali. Tak je to najlepšie.

prochadzka10
26. aug 2024

Skúšali ste lekarenvkocke.sk ?