Nahlásenie sa do emailu cez PC

17. sep 2023

Prosim len kto naozaj vie🙏🏻

Ked ma Petko moj stary nevymazany tel bez Simky, na svojom Pc sa prihlasi do mojho emailu(paswort ma zo stareho tel), pride mi na novy tel upozornenie ze sa niekto nahlasil z PC??

doriiis
17. sep 2023

Ak je to účet Google tak áno,tak áno.Pride upozornenie,že do tvojho konta bolo prihlásené nové zariadenie

janai1
17. sep 2023

keď chceš používať angličtinu aspoň to rob správne
Ak to máš nastavené tak áno

autor
17. sep 2023

@doriiis gmail. Dakujem
@janai1
Vdaka 👍vobec neviem, musim pozriet nastavenia

janai1
17. sep 2023

gmail ti príde automaticky upozornenie do mailu

autor
17. sep 2023

@janai1 dakujem si zlata

autor
17. sep 2023

@janai1 este otazka: dostanem ja ten email , on ho na pc ale nedostane ? Chapes ma?
Zeby ho on vymazal aj na pc a starom tel. Dostanem ten email na novy?

Sorry za blbu otazku🫣

janai1
17. sep 2023

email príde do schránky a nie na telefón. Áno, mohol ho vymazať

autor
17. sep 2023

@janai1 velmi pekne ti dakujem🙏🏻

Byvaly vie nieco co nema odkial vediet tak preto sa pytam. Oh no nic zajtra smer policia som zvedava co mi povedia.

autor
17. sep 2023

@janai1 dnes som pretukavala gmail a toto som nasla. Dnes to bolo doobeda- ja cez pc som dnes urcite nebola nahlasena. Naposledy snad pred rokom…

maranco
17. sep 2023

Keď má tvoj starý telefón, tak si maily prečíta v tom telefóne (pripojí ho na WiFi) a upozornenie ti nepríde.
V tom maili čo ti prišiel daj, že nepoznáš túto aktivitu a si aj zmeň heslo do gmailu aj skontroluj ako máš nastavenie obnovenie aké sú tam telefónne čísla, alternatívne maily.
Tiež si pozri všetky aktívne prihlásenia a čo nepoznáš tak odhlás.

autor
17. sep 2023

@maranco dakujem
Hej zmenila som, vsetko okrem toho Windowsu bolo ok ,vsetko som prezrela aj cislo atd.. cele poobedie sa s tym dr.kam😒